hsrttt Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Aralık 2022 3.552 2.071 63 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaiii #21 Semaiii .!.: Evet hemde üç test yaptım Genişletmek için tıkla... Yada kadın doğuma randevu alın gidin gerekli testleri yapar belki bebeği görürsünüz
Semaiii .!.: Evet hemde üç test yaptım Genişletmek için tıkla... Yada kadın doğuma randevu alın gidin gerekli testleri yapar belki bebeği görürsünüz
S Semaiii Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2023 22 7 1 30 27 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaiii #22 hasrthasrt .!.: Kan testi verin eğer 2000 kusur yada üstü cikwrsa keseyi görebilirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah yaa
hasrthasrt .!.: Kan testi verin eğer 2000 kusur yada üstü cikwrsa keseyi görebilirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah yaa
E esmerim6767 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2023 43 8 1 33 28 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Semaiii #23 Semaiii .!.: Beki çocuk gurundumu Genişletmek için tıkla... Yok bebek daha görulmedi erken diye kese ve yolk kesesi vardı. Haftaya bakacaz bakalm. Benimde 7 sene oldu evleneli nasip 3 gebelik olumsuz oldu inslh bu devamlı olur bende dua ediyorum
Semaiii .!.: Beki çocuk gurundumu Genişletmek için tıkla... Yok bebek daha görulmedi erken diye kese ve yolk kesesi vardı. Haftaya bakacaz bakalm. Benimde 7 sene oldu evleneli nasip 3 gebelik olumsuz oldu inslh bu devamlı olur bende dua ediyorum