Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.
Adetim 10 gün gecikti bundan 3 gün önce kan testi verdim sonuç 1.20 çıktı negatif bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı anlam veremedim
Yükselmiş olabilir tekrar kqn verin derimMerhaba.
Adetim 10 gün gecikti bundan 3 gün önce kan testi verdim sonuç 1.20 çıktı negatif bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı anlam veremedim
Doktora gittim tekrar kan verdim negatif çıktı ama hala hasta olmadim ilk idrar testim fozitifti bugün tekrar yaptım negatif çıktı bu durumda olan varmiydiYükselmiş olabilir tekrar kqn verin derim
Pozitif derken nasıl pozitifMerhaba.
Kaç çıktı betaDoktora gittim tekrar kan verdim negatif çıktı ama hala hasta olmadim ilk idrar testim fozitifti bugün tekrar yaptım negatif çıktı bu durumda olan varmiydi
1.20Kaç çıktı beta
Yok nettti hala hasta olmadim bende anlam veremedim 11 aydır evliyim ilk defa böyle bi gecikme yasadimPozitif derken nasıl pozitif
Çok silik bir çizgiyse bazen idrar testleri hata verebiliyor
Tekrar yaptırdınız mı
En son 6 gün önce yaptığım sonuç buTekrar yaptırdınız mı
Tekrar kan vermeyi düşünüyor musunuz ya da adet oldunuz mu yükselmiştir belki diyeEn son 6 gün önce yaptığım sonuç bu
Yarın tekrar vermeyi düşünüyorum adet olmadım dahaTekrar kan vermeyi düşünüyor musunuz ya da adet oldunuz mu yükselmiştir belki diye
Hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsınızYarın tekrar vermeyi düşünüyorum adet olmadım daha
Malesef yine negatifHayırlısı olsun umarım güzel haberler alırsınız
Test yapın bence insallh hamilesinizdirMerhaba kızlar bende 3 yıl evliliyim bk sıkıntımız yok bu ay femara kullandim büyüyen yumurtam coktu diye doktor iğne vermedi 1 hafta degerlndirin dedi 10/günü değerlendirdik adetimdn bir gün önce kahverengi iki damla leke değdi adet sancısı da cktkm 3 gün gecikmem var hayla hasta olmadım ama git gide göğüs agrkm fazla olmaya basladı hic böylesi olmamıştı bide lekeden sonra hep su.beyaz gibi akintim olmaya basladı gebelik olabilirlik ya yada neden olmuş olabilir
Test yapın benceMerhaba kızlar bende 3 yıl evliliyim bk sıkıntımız yok bu ay femara kullandim büyüyen yumurtam coktu diye doktor iğne vermedi 1 hafta degerlndirin dedi 10/günü değerlendirdik adetimdn bir gün önce kahverengi iki damla leke değdi adet sancısı da cktkm 3 gün gecikmem var hayla hasta olmadım ama git gide göğüs agrkm fazla olmaya basladı hic böylesi olmamıştı bide lekeden sonra hep su.beyaz gibi akintim olmaya basladı gebelik olabilirlik ya yada neden olmuş olabilir
Hayırlısı olsun Allah büyük inşallah en kısa zamanda olurMalesef yine negatif![]()
Yaptim pozitifTest yapın bence