K kfytkrks Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2024 3 0 1 26 31 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kfytkrks #1 Merhaba korunmazsız ilişki yaşadık reglimden bir gün önce kan testi verdim sonuç 1.2 çıktı ama sonrasında reglim 3 gün gecikti bugün kahverengi hafif bi lekelenmem oldu normalde kahverengi lekeden sonra kanamam olurdu fakat olmadı sebebi ne olabilir
Merhaba korunmazsız ilişki yaşadık reglimden bir gün önce kan testi verdim sonuç 1.2 çıktı ama sonrasında reglim 3 gün gecikti bugün kahverengi hafif bi lekelenmem oldu normalde kahverengi lekeden sonra kanamam olurdu fakat olmadı sebebi ne olabilir
H hacininannesi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2024 316 179 23 31 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kfytkrks #2 Yerleşme kanaması olabilir. Geç döllenme de olabilir. Bi kaç gün bekleyip adet olmazsanız tekrar kan verin
Yerleşme kanaması olabilir. Geç döllenme de olabilir. Bi kaç gün bekleyip adet olmazsanız tekrar kan verin
K kfytkrks Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2024 3 0 1 26 31 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kfytkrks #3 Umutlanmak istemiyorum ama umarım öyledir çok teşekkür ederim:)