Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde test yap önce varsa çıkar zaten geç döllenme olmuştur sonra kan verirsiniz kan insanı dahada umutlandırıyo çünküMerhabalar ben adetimin başlayacağı gün yani bir gün geçtiğinde test verdim kan hamile değilim ama bir hafta olmak üzere halen adet görmedim acaba yeniden kan vereyim mi yada bi 10 gün bekleyim mi böyle bi durumla karşı karşıya gelen var mı
Merhaba ben yanı sekıldeuim kadın doguma geldm sistemde sorun vaar bakılamadı bakalm aile hekemine gidecegim hayrlsı olsun inşallahMerhabalar ben adetimin başlayacağı gün yani bir gün geçtiğinde test verdim kan hamile değilim ama bir hafta olmak üzere halen adet görmedim acaba yeniden kan vereyim mi yada bi 10 gün bekleyim mi böyle bi durumla karşı karşıya gelen var mı
Gec dollenmede ne kadar sure sonra bakacagm ne yapmam gerekiyorEvde test yap önce varsa çıkar zaten geç döllenme olmuştur sonra kan verirsiniz kan insanı dahada umutlandırıyo çünkü
Şuan test yaparsan çıkar diye düşünüyorum 1hafta geçmiş çünküGec dollenmede ne kadar sure sonra bakacagm ne yapmam gerekiyor
Yaptım silik gbŞuan test yaparsan çıkar diye düşünüyorum 1hafta geçmiş çünkü
Fotoğrafı var mı? Ve markası neYaptım silik gb
Evde test yap bakalım ne çıkacak.Merhabalar ben adetimin başlayacağı gün yani bir gün geçtiğinde test verdim kan hamile değilim ama bir hafta olmak üzere halen adet görmedim acaba yeniden kan vereyim mi yada bi 10 gün bekleyim mi böyle bi durumla karşı karşıya gelen var mı
Evde test yap bakalım ne çıkacak.
Test bozuk gibi hangi marka ki bu ? Acaba fazlamı damlattin idrarıBakın hafif belirgin
Vallahi markasını bilmiyorum belki fazla damlatmiş olabilirim bilmiyorum ki anlamadım hala regl olmadım ama beta HCG kan degerim 2 ne oluyor bu anlmadm kusura bakmayın erken mi o yüzden mi görünmedi anlmadmTest bozuk gibi hangi marka ki bu ? Acaba fazlamı damlattin idrarı
Başka marka varsa onu dene veya aynısından testi tekrarla
Bir yorum yaptıgım yerde yukarda bir hafta gecmiş benim 3gun geciktiVallahi markasını bilmiyorum belki fazla damlatmiş olabilirim bilmiyorum ki anlamadım hala regl olmadım ama beta HCG kan degerim 2 ne oluyor bu anlmadm kusura bakmayın erken mi o yüzden mi görünmedi anlmadm
Henüz erkense çıkmamış olabilir bir de 2 çok ara bir rakamdır heran yükselebilir.Vallahi markasını bilmiyorum belki fazla damlatmiş olabilirim bilmiyorum ki anlamadım hala regl olmadım ama beta HCG kan degerim 2 ne oluyor bu anlmadm kusura bakmayın erken mi o yüzden mi görünmedi anlmadm