Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz çok erken varsa da. bence birkaç gün bekleyip testinizi tekrarlayınBeta hcg 18 çıktı sizce hamilelik var mı?
Beya hcg Perşembe 18 çıkmıştı cumartesi 47 salı 132 çıktıGebelik var, düzenli artış olması gerekli, aynı yerde aynı saatlerde test yaparsan iyi olur l, sağlıkla gelişir inşallah
Güzel ilerliyor, sağlıcakla gelişir inşallahBeya hcg Perşembe 18 çıkmıştı cumartesi 47 salı 132 çıktı
Benim de yoktu mide bulantısı falan endişelenme herkeste olacak diye bişey yok inşallah da olmazSürekli endişeli olmam normal mi herkes mide bulantısı uyku hali olur(başlarda vardı)bende hiçbiri yok ve endişe ediyorum keseyi görmeye 3 temmuzda gidicez ve ozmn kadar sürekli endişeliyim
Teşekkür ederim bu negatif düşüncelerden kurtulmam lazımBenim de yoktu mide bulantısı falan endişelenme herkeste olacak diye bişey yok inşallah da olmaz![]()
O endişe hiç bitmiyorSürekli endişeli olmam normal mi herkes mide bulantısı uyku hali olur(başlarda vardı)bende hiçbiri yok ve endişe ediyorum keseyi görmeye 3 temmuzda gidicez ve ozmn kadar sürekli endişeliyim
Evet kesinlikle öyle korkum geçmiyorO endişe hiç bitmiyor
Kese varmı acaba diyecrksin
Sonra kalp atışı duyulur mu
İyimi diye düşünüp duruyorsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kesinlikle öyle korkum geçmiyor
Amin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah