Bende adetim 2gün gecikti test yaptım çok silik çizgi çıktı benimde adet olcakmış gibi ağrılarım var henüz doktora gitmedim bi kaç gün daha beklicem öyle gideceğim yarın tekrar test yapacağım
Bende adetim 2gün gecikti test yaptım çok silik çizgi çıktı benimde adet olcakmış gibi ağrılarım var henüz doktora gitmedim bi kaç gün daha beklicem öyle gideceğim yarın tekrar test yapacağım
Aslında evet çıkar ben zaten 3yıllık evliyim 1düşğk geçirdim kürtaj oldum 2kimyasal geçirdim tekrar kimyasal olmasından korkuyorum o yüzdne bi kaç gün daha beklicem ya değerim yükselsin yada adet olursam kimyasalmışım diyebileyim değer şuan düşükse kimyasalmı değilmi diye düşünmeyeyim atrese girmek istemediğim için bi kaç gün daha beklim diyorum
Adet öncesinde akıntı artışı olabilir kasık bel ağrısı olur ama bu adet sancısından farklıdır genelde yerleşme kanaması olabilir ama her kadında olmuyor benim 2 gebeliğimde de olmadı onun dışında çok belirti göreceğinizi sanmıyorum genelde asıl belirtileri 6. Haftadan sonra başlıyor mide bulantısı gibi şeyler biraz psikolojik oluyor erken dönemde