Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kan verseniz kesin çıkar bence testte hiç uğraşmayınBende adetim 2gün gecikti test yaptım çok silik çizgi çıktı benimde adet olcakmış gibi ağrılarım var henüz doktora gitmedim bi kaç gün daha beklicem öyle gideceğim yarın tekrar test yapacağım
Artimed mi testinizBende adetim 2gün gecikti test yaptım çok silik çizgi çıktı benimde adet olcakmış gibi ağrılarım var henüz doktora gitmedim bi kaç gün daha beklicem öyle gideceğim yarın tekrar test yapacağım
Yok artımed değil internetten üzerinden aldımlaboquıkArtimed mi testiniz
Bu markayı bilmiyorum ama artimed asla ama asla almayın pişmanlıktır sizi umutlandirip hayal kırıklığına neden olurYok artımed değil internetten üzerinden aldımlaboquık
Bende en farklısı mide yanması oldu.onun dışında genel regli şikayetleri vardı.zaten mide yanmam uzun sürünce suphelendim.birde koku hassasiyetiAdet öncesi hamilelik belirtileri nelerdir
Zaten bendede pozitifken negatif sonuç çıkardı ilginçtirBu markayı bilmiyorum ama artimed asla ama asla almayın pişmanlıktır sizi umutlandirip hayal kırıklığına neden olur
Adet öncesinde akıntı artışı olabilir kasık bel ağrısı olur ama bu adet sancısından farklıdır genelde yerleşme kanaması olabilir ama her kadında olmuyor benim 2 gebeliğimde de olmadı onun dışında çok belirti göreceğinizi sanmıyorum genelde asıl belirtileri 6. Haftadan sonra başlıyor mide bulantısı gibi şeyler biraz psikolojik oluyor erken dönemdeAdet öncesi hamilelik belirtileri nelerdir