Hamilelik

yeliz1906

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
20
3
1
31
Merhabalar

Bana neden kimse cevap vermiyorr...
14 mayista, adet oldum bidaha olmadım 3 tane test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım negatif cikti yükselme imkanı var mı

Birde ben sumuksu akinti geldi sildiğimde ne demek oluyor

Merhabalar

14 mayista, adet oldum bidaha olmadım 3 tane test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım negatif cikti yükselme imkanı var mı

Testinizin fotoğrafı var mı doktora göründünüz mü

Merhabalar

Kanda yoksa yoktur çünkü önce kanda sonra idrarda tespit edilebilir hamilelik. İdrar testleriniz hatalı olabilir veya belkide farkında olmadan kimyasal vs yaşamış olabilirsiniz ama şuan hamile değilsiniz. Zaten hamile olsanız da bu kadar erken belirti göremezsiniz sadece adet gibi kasık ağrısı falan yaşarsınız asıl belirtileri 6 7. Haftadan sonra ortaya çıkar. İstiyorsanız Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🌸

Kanda yoksa yoktur çünkü önce kanda sonra idrarda tespit edilebilir hamilelik. İdrar testleriniz hatalı olabilir veya belkide farkında olmadan kimyasal vs yaşamış olabilirsiniz ama şuan hamile değilsiniz. Zaten hamile olsanız da bu kadar erken belirti göremezsiniz sadece adet gibi kasık ağrısı falan yaşarsınız asıl belirtileri 6 7. Haftadan sonra ortaya çıkar. İstiyorsanız Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🌸
Adet tarihlerim düzenliyken 1 aydır adet görmemem normalmi yani testlerin hepside mi yanliş olur

Adet tarihlerim düzenliyken 1 aydır adet görmemem normalmi yani testlerin hepside mi yanliş olur
dediğim gibi ya testlerde yanılgı vardır yada kimyasal gebelik geçirmişsinizdir. Ben 4 kimyasal geçirdim hepsinde idrsrda pozitif kanda negatif görmüştüm. Ama hamile kalmak istiyorsanız bunu stres yapmayın kesinlikle ben 4 kimyasal 1 düşük geçirdim zor bir süreçti ama stresten hiç sağlıklı bir gebeliğim olmadı sonra akışına bıraktım şimdi çok şükür 16 haftalık. İsterseniz bi kadın doğum uzmanıyla da görüşün aklınızda soru işaretleri varsa

Back
X