Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin fotoğrafı var mı doktora göründünüz müMerhabalar
Bana neden kimse cevap vermiyorr...
14 mayista, adet oldum bidaha olmadım 3 tane test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım negatif cikti yükselme imkanı var mı
Birde ben sumuksu akinti geldi sildiğimde ne demek oluyor
Testimin fotorafı yokta... Doktor bir hafta sonra bidaha gel dedi cuma günü gidicem ama bende bütün belirtiler mevcut anlamadimTestinizin fotoğrafı var mı doktora göründünüz mü
Ne gibi belirtin var canımTestimin fotorafı yokta... Doktor bir hafta sonra bidaha gel dedi cuma günü gidicem ama bende bütün belirtiler mevcut anlamadim
Ne gibi belirtin var canım
Halsizlik mide bulantısı kusma baş ağrisi kasikta batma ağrı koku hassasiyeti ve şişkinlik varNe gibi belirtin var canım
kanda yoksa, yoktur
Geç döllenme olabilirmi daha sonradan yükselme sanşi yokmukanda yoksa, yoktur
Kanda yoksa yoktur çünkü önce kanda sonra idrarda tespit edilebilir hamilelik. İdrar testleriniz hatalı olabilir veya belkide farkında olmadan kimyasal vs yaşamış olabilirsiniz ama şuan hamile değilsiniz. Zaten hamile olsanız da bu kadar erken belirti göremezsiniz sadece adet gibi kasık ağrısı falan yaşarsınız asıl belirtileri 6 7. Haftadan sonra ortaya çıkar. İstiyorsanız Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahMerhabalar
Bana neden kimse cevap vermiyorr...
14 mayista, adet oldum bidaha olmadım 3 tane test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım negatif cikti yükselme imkanı var mı
Birde ben sumuksu akinti geldi sildiğimde ne demek oluyor
Reglim en son 14 mayıs'ta oldu daha olmadı son ilişki, inanin iki öncede yaşadimson ilişkinin üzerinden kaç gün gecti? regliniz kaç gün gecikti?
Adet tarihlerim düzenliyken 1 aydır adet görmemem normalmi yani testlerin hepside mi yanliş olurKanda yoksa yoktur çünkü önce kanda sonra idrarda tespit edilebilir hamilelik. İdrar testleriniz hatalı olabilir veya belkide farkında olmadan kimyasal vs yaşamış olabilirsiniz ama şuan hamile değilsiniz. Zaten hamile olsanız da bu kadar erken belirti göremezsiniz sadece adet gibi kasık ağrısı falan yaşarsınız asıl belirtileri 6 7. Haftadan sonra ortaya çıkar. İstiyorsanız Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah![]()
dediğim gibi ya testlerde yanılgı vardır yada kimyasal gebelik geçirmişsinizdir. Ben 4 kimyasal geçirdim hepsinde idrsrda pozitif kanda negatif görmüştüm. Ama hamile kalmak istiyorsanız bunu stres yapmayın kesinlikle ben 4 kimyasal 1 düşük geçirdim zor bir süreçti ama stresten hiç sağlıklı bir gebeliğim olmadı sonra akışına bıraktım şimdi çok şükür 16 haftalık. İsterseniz bi kadın doğum uzmanıyla da görüşün aklınızda soru işaretleri varsaAdet tarihlerim düzenliyken 1 aydır adet görmemem normalmi yani testlerin hepside mi yanliş olur