- Emoji Skoru
- 5.625
- Puanlar
- 358
Bence beta değerleriniz güzel artıyor. 20sinde vermişsiniz 23 çıkmış, gece vermiştiniz 48 saat dolmamıştır diye dusunuyorum nerdeyse 2 kat artmış.Şuan beta sonucum çıktı 39,7
Gerçekten beni çok rahatlattınız allah sizden razı olsun hani sonucun önemini geçtim insan olumlu cümle moral insan gibi insan arıyor
Ayyy bu doktorlar kendini ne sanıyor yaaaa. Hepsi mi aynı olur arkadaş yaa doğru düzgün dinlemek yok soru sorarsın takmaz dinlemez ilgi desen zaten hiç olmadı. Ya bunu bir öğretmen polis esnaf yapsa dünyanın lafı olur ama doktorlar ne hikmetse dokunulmaz gibi yaa asla soru sorulmuyor offf çok canım sıkıldı yaa yaşadıklarım geldi aklıma gece geceRica ederim canım dediğim gibi çok yakın zamanda aynısını yaşadım ve sadece doktor değil çevremdekiler bile ümidimi kırdı. Ama sonuca bak Allah’a bin şükür inşallah burada şeninde güzel haberini alacağız çok erken öğrenmişsin bebişini o da bir iki hafta sabır istiyorGerçekten beni çok rahatlattınız allah sizden razı olsun hani sonucun önemini geçtim insan olumlu cümle moral insan gibi insan arıyor
Canını sıkma banada dpktor 600 lerdeki değerime kimyasal da olabilir iğne etliside olabilir dedi haftalar sonra gittim kalp kese görüldü daha ne diyor ortada bişey yok sonuç önemliGerçekten beni çok rahatlattınız allah sizden razı olsun hani sonucun önemini geçtim insan olumlu cümle moral insan gibi insan arıyor
Allah doktorunda iyisine rast getirsin Dün doktor çok ilgisiz davrandı üstüne bana dedi ki betan düştüğü için adet sancısı çekiyorsun işte adet olacaksın niye buraya geliyorsun neyse kan ver. Kan sonucumda tekrar bir artış görünce yüzünü ekşitti ama anormal bir artış bu çok da değil dedi kimyasal olabilir dediCanını sıkma banada dpktor 600 lerdeki değerime kimyasal da olabilir iğne etliside olabilir dedi haftalar sonra gittim kalp kese görüldü daha ne diyor ortada bişey yok sonuç önemliima etmek istediği apaçık ortada
Ben de bazen gidiyorum lavaboya o şekilde kesin geldi kan diyeBence beta değerleriniz güzel artıyor. 20sinde vermişsiniz 23 çıkmış, gece vermiştiniz 48 saat dolmamıştır diye dusunuyorum nerdeyse 2 kat artmış.
Kasık ve regl ağrıları gibi ağrılar normal. Benim 8 haftalık olana kadar regl olacakmısım gibi ağrıdı, wcye sürekli kan var mı diye kosa kosa gidiyordum.
İnanın doktorun tavrı beni mahvetti dün gece nice kadınlar var kadın doğumda neler yaşıyorlar hakaret bile duyuyorlar muayeneye gitmek istemeyen kadınlar var bu yüzdenAyyy bu doktorlar kendini ne sanıyor yaaaa. Hepsi mi aynı olur arkadaş yaa doğru düzgün dinlemek yok soru sorarsın takmaz dinlemez ilgi desen zaten hiç olmadı. Ya bunu bir öğretmen polis esnaf yapsa dünyanın lafı olur ama doktorlar ne hikmetse dokunulmaz gibi yaa asla soru sorulmuyor offf çok canım sıkıldı yaa yaşadıklarım geldi aklıma gece gece
Merhaba 39,7 den sonra bugün kan verebildim tekrar 213,7 çıktı ama adet sancısı çekiyorum ve ilk kez kahverengi lekelenme tarzı oldu tuvalette bunu yaşadınız mı bilginiz var mıÇok merak ettim tekrar kan verdin mi sonuç nedir ?