hamilelik

eny97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
2
0
36
Antalya
ben bu hamileliği hiç sevmedim ne zormuş!!! tüm hamilelere sabır diliyorum.

öle deme annesi o ne güzel bi vesile
gercekten ama belki rahat gecirdiğimdendir ma ben hamileliğe asık kadınlardanım ömrümün en güzel günleriydi
seni böle bezdiren nedir cnm

üç yay yataklara düştüm hiç durmadan kuztum çok hastalandım idraryolu enfeksiyonu geçirdim serumlar yedim kus kus öldüm şimdi iyi sayılırım

Gerçekten anne olmak yavrun rahmine düştüğün andan itibaren en başta sabırlı olmayı öğrenmek tüm zorluklara rağmen sadece yavrunun sağlığını sıhhatini iyiliğini düşünmek üstelik bunun için herşeyden fedakarlık yapmak ve bu yaptıkların için hiç şikayet etmemektir. Daha yavrunun sevgisi kalbine düşmemiş demekki yazık yazık Hamile kalabilmek senin yaşadıklarını yaşayabilmek için senelerce tedavi gören acı çeken hayal kırıklıkları ve depresyonlar yaşayan nice kadınları düşünüp haline şükretmelisin arkadaşım Rabbim bu müthiş duyguyu sanada bahşettiği için...!!!

o da seni sevmemiştir zaten merak etme.ettiğin lafa bak yazık

istemediğin bir hamilelik mi acaba her ne olursa olsun bu duruma gelmek bi bebek sahibi olmak için ne can atan insanlar var sadece bu sitede bile..tabi hiç bişey kolay elde edilmiyo ama bir yavru allahın verdiği bi can için bu şekilde konuşmaman gerek...onu sen yaratabiliyomusun bırak bi karıncayı yaratmaya gücümüz yok..böyle konuşma yoksa Rabbim seni daha büyük bi sınav ile sınar sen bile başa çıkamazsın....hem bizim gibi hamile kardeşlerinide üzüyosun bu lafınla....oysa destek olmamız gerek birbirimize....inş evladın doğunca ve onun yüzüne bakınca utanırsın bu lafından.....inşş....

ay bu ne yaaaaa
hamile bir kadına hemde gecirdiği zorluklar nedeniyle bunalımda olan bı kadına yyazdığınızın farkında mısınız
kadına teselli verseniz olumlu düşünmesi için tavsiyelerde bulunsanız daha iyi değilmi
ne saldırgan bi halk olma yolunda ilerliyoruz
kadın demişya cok zor günler gecirmiş ayrıca bebeğimi değil bu süreci sevmedim demiş sanki sizler süper varlıklarsınız dimi
KARDES sen bakma bunlara evet zor günler gecirmişsin ama bak gececek en güzel aylar 567 dir hele 67 harikadır sen yedikçe o tekmeler atar gece acıkır sseni uyandırır formunu düşünmeden sana gecenin 3ünde 4ünde yemek yedirir ahhh en güzel yanlarından biride en sevdiğimiz alış veriştir alıcağın elbiseleri karnına tutuverirsin hele kucağına alınca birde ilk memeni tutusu varya o an bitersin herşeyi unutursun emin ol ANNESİ O NASIL Bİ GÜZELLİK Bİ GÖR
BENİM PROFİLİMDEKİ KÜÇÜK OĞLUM ona baktıkca yasadığım zorlukları değil sadece onunla yapacaklarımı düşünüyorum emin olabilirsin içini ferah tut az kaldı zor günler geçti artık keyfini süreceğin günlerdesin olumlu düşün cnm

cok begendim yorumunu canim
zaten en bastaki yorumuna da bayilmistim
ne kadar pozitif ve guzel, oyle bir yorum olmali tabi

o da seni sevmemiştir zaten merak etme.ettiğin lafa bak yazık

yazdıktan sonra pişman oldum.ağır bir yorum oldu ama 2 kez bebek kaybı yaşadığım için biraz fazla hassasım bu konuda.kusura bakma.yazmadım farzet.bebeğin hayırlı olsun.sağlıkla doğsun inşallah

merhaba canim.seni anladim desem yalan olur.cunki 2 kere bebek dusurmusdum.ama sabret.bende az cekmedim.ama buna sukr ediyorum.kizimin 6 alti ayina kadar kusdum gunde en 20 sefer.vucudumda su bitmisdi.3 ay hastanede yatdim.ama ben hic sikayetci diyildim.bebeyim iyi olsunda,............simdi cok mutluyum kizim 14 aylik ve kucagimda.o gunleri nasil gecirdiyime inanamiyorum.ALLAH guc verdi.hamileliyin ne kadar zor olsada tadini cikar.cunki bu cok ozel bir duygu.icinde bir canli var unutma.hemde kendi canin.insallah sende tez vakitte rahatlarsin.bebeyine ve sana sevgiler.

Canım öyle deme, benim hamileleiğim sorunlu geçiyor ama o kadar zor elde edilmiş bir gebelik ki biran olsun offf demedim. Her anı ayrı güzel geliyor, çünkü karnımdaki ufak meleğin parayla pulla satın alınamayacağını, Allahım ne zaman nasip etmişse o zaman olacağını anladım. Allahım bütün hamilelere kolaylık versin, su akıp giden kolay bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.

Bende sabır diliyorum. Saçmasapan yorum yapanları dinleme. Kolay değil hergün değişen hormonlarla baş etmek. Herkesin aynı geçmiyor. Çeken bilir ne olduğunu. Allaha şükrediyoruz ediyoruz tabikide. isteyen herkesede versin ama hamileliğin zorluğunu dile getirmekte kötü birşey değil. Kimi hastanede geçirirken kimi de sadece bütün portakal yutmuş gibi sessizce geçiriyor. Yorum yaparken dikkat edin yazdıklarınıza. Hemcisinizin şuan neler hissettiğini anlamanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…