Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu hamileliği hiç sevmedim ne zormuş!!! tüm hamilelere sabır diliyorum.
ay bu ne yaaaaa
hamile bir kadına hemde gecirdiği zorluklar nedeniyle bunalımda olan bı kadına yyazdığınızın farkında mısınız
kadına teselli verseniz olumlu düşünmesi için tavsiyelerde bulunsanız daha iyi değilmi
ne saldırgan bi halk olma yolunda ilerliyoruz
kadın demişya cok zor günler gecirmiş ayrıca bebeğimi değil bu süreci sevmedim demiş sanki sizler süper varlıklarsınız dimi
KARDES sen bakma bunlara evet zor günler gecirmişsin ama bak gececek en güzel aylar 567 dir hele 67 harikadır sen yedikçe o tekmeler atar gece acıkır sseni uyandırır formunu düşünmeden sana gecenin 3ünde 4ünde yemek yedirir ahhh en güzel yanlarından biride en sevdiğimiz alış veriştir alıcağın elbiseleri karnına tutuverirsin hele kucağına alınca birde ilk memeni tutusu varya o an bitersin herşeyi unutursun emin ol ANNESİ O NASIL Bİ GÜZELLİK Bİ GÖR
BENİM PROFİLİMDEKİ KÜÇÜK OĞLUM ona baktıkca yasadığım zorlukları değil sadece onunla yapacaklarımı düşünüyorum emin olabilirsin içini ferah tut az kaldı zor günler geçti artık keyfini süreceğin günlerdesin olumlu düşün cnm
o da seni sevmemiştir zaten merak etme.ettiğin lafa bak yazık
Bende sabır diliyorum. Saçmasapan yorum yapanları dinleme. Kolay değil hergün değişen hormonlarla baş etmek. Herkesin aynı geçmiyor. Çeken bilir ne olduğunu. Allaha şükrediyoruz ediyoruz tabikide. isteyen herkesede versin ama hamileliğin zorluğunu dile getirmekte kötü birşey değil. Kimi hastanede geçirirken kimi de sadece bütün portakal yutmuş gibi sessizce geçiriyor. Yorum yaparken dikkat edin yazdıklarınıza. Hemcisinizin şuan neler hissettiğini anlamanız lazım.ben bu hamileliği hiç sevmedim ne zormuş!!! tüm hamilelere sabır diliyorum.