hamilelik

moiraia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
994
41
318
25+4 günlük hamileyim..Daha önceden de karnımdaki sertlik konulu bir başlık açmıştım.2.dönemden beri çok az yemek yemek durumunda kaldım..çünkü şiddetli bir sertlik problemim var. karnım balon gb şişiyor ve asla 5-6 saat ağzıma gerginlik ve karın şişliğinden yiyecek lokma koyamıyorum..sabh kalkıyorum yai incir üstüne iki bardak su bana mısın demiyor hiç..tüm gün sadece süt içip 3 öğün çorba yiyebiliyorum..ekmek mesela bir dilim bile yemiyorum..bunun üstüne duphalac şurup, gaz için metospazmyl kullanyorum.maalesef artık boşaltım yapamadığım için de sürekli lavman da kullanıyorum..çıldırmak üzereyim çünkü bildiğiniz çok acım ama vücudum yememe izin vermiyor ( var mı aranızda bu sorunları yaşamış olan..bu arada sadece 2 kilo alabildim bu zamana kadar..

Son düzenleme:
yanlış yere konu açmışsın!!!

Farkındayım Zoe!!! İki tane sayfa açtım yan yana ve meramımı malesef yanlış sayafaya yazmışım bu yukarıdaki heyecan ve sıkıntıyla! Arkasından yanllış sayfada olduğunu fark ettim ve silmeye çalıştım ama geri gelmiş aldığım ceza ile yazdıklarım maalesef...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…