hamilelik

yarissim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
4
0
1
42
kızlar merahaba bişey sorucam erkek arkadaşımla 5 gün önce ilişkiye girdik o gün içime 5 kere boşaldı. norlevo içtim ama ilişkiye girdikten sonra 3.gün aldım etkisi çok az olucak. hamile kalmış olabilir miyim? ve predictor gebelik testi aldım onu ne zaman yapsam en doğru sonucu verir? bilginiz varsa paylaşın lütfen

evde yapılan testler kesin sonuç vermesini istiyosanız adet gününden 10 gün sonra yapın demişti dr a

eczaneden aldığınız testlerin gebeliği tespit etmesi için yaklaşık 3 haftalık hamile olunması gerekir ki oda testin kalitesine bağlıdır ( ikinci çizgi çok silik de çıkabilir). Ama çoğu tek kullanımlık test 1 aylık gebelikleri %90 üzerinde yakalayabilr. Dolayısıyla şuan predictor ile yapsanız da doğru sonuç alamazsınız. Sizin için en güvenilir test kandan yapılan beta hCG -gebelik testidir. Kan serumundan yapılan bu hCG testi 15 günlük gebelikleri bile yakalar. Kesin sonuç için ( birlikte olunan tarihi 11 Aralık gibi varsayarsak) ya bu hafta ayın 27 sine doğru kandan beta hCG yaptırın ya da 1 Ocak sonrası birkaç gün üst üste eczaneden aldığınız testlerle kontrol edin...

O ilacı 3 gün içinde içmen gerekiyor ve ayda birkez ilk aldığında 3 gün içinde oluyorsun daha sonraki kullanımlarda daha geç geliyor lekelenme zaten amacı yumurtanın döllenmesini engellemek rahat ol hamile değilsindir kuruntu yapma

Cok merak ettim hamile kaldinmi

merhabalar 23 yasında evlı bır bayanım. benımde bır sorum olucak.. gecen ay, yani 28 subatta adet olmam gerekıyordu malesef olmadım ama 2 ay kadar ılıskıde yasamamıstım. ona ragmen adet gormedım. adet gecıkmesının 4.gunu esımle bebek amaclı bırlıktelık yasadk ve bugun tam 1 hafta oldu adetım gecıkelı. adet donemının verdgı stres agrılar sıkıntı sıvılce vs hpsını yasıyorum ustelık. goguslerım de hassas. hamıle olma ıhtımalım var mı onuda bılmıyorum benı bılgılendırırsenızz sevınırım sımdıden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…