Hamilelik?

Benim 9 aylık hamileliğimde hiç bir belirti olmadı.ikiz oldukları için 4. Ayda belli olmaya başlamıştı. Ama koca göbekli değildim. Adet kesilir ama bazı insanlarda Üstüne görme denen olay olur hamileyken adet görebilir. Kişiden kişiye değişen olaylar bunlar.

kesinti olmadan dediğin 9 ay boyu adet görme mi eğer öyle ise üstüne görme işiyle karıştırma onu, halk arasında üstüne görme yani yerleşme kanaması tek seferlik

Aynen bende 3 aylıkken öğrendim 3 aya kadar regl olduğundan farketmedim karın ağrısıyla gittiğimde farkedildi gebe olduğum sonra kesildi ama olabiliyor yani

Annem bana hamileyken 4 ay adet görmüş. Belki adet değil kanamaydı ben onun söylediği kadarını biliyorum.

adet gibi kanama goren oluyormus 9 ay boyunca ama nadirdir herhalde .. belirtilerde, karin buyuklugude kisiden kisiye degisir

Hamilelik de adet ggörmek diye birşey söz konusu olamaz. Ancak hamileliğin ilk ayi (ki bu adet tarihine denk gelir çoğunlukla) yerleşme kanamasi olur o da adetten farklı olarak acik pembe renkli, içinde parçalar bulunmayan ve 1 2 gün suren kanamadir. Ve sadece 1 kez olur. Çoğu insan bu kanamayi adet kanamasi ile karistirabiliyor ve kendini adet gordu zannediyor. Karin da 2.5 aydan sonra belirginleşmeye baslar. Hayrola canim benim ?

Hamilelik de adet ggörmek diye birşey söz konusu olamaz. Ancak hamileliğin ilk ayi (ki bu adet tarihine denk gelir çoğunlukla) yerleşme kanamasi olur o da adetten farklı olarak acik pembe renkli, içinde parçalar bulunmayan ve 1 2 gün suren kanamadir. Ve sadece 1 kez olur. Çoğu insan bu kanamayi adet kanamasi ile karistirabiliyor ve kendini adet gordu zannediyor. Karin da 2.5 aydan sonra belirginleşmeye baslar. Hayrola canim benim ?
Bir akrabam 2 hAmileliğinde de 9 ay boyunca adet görmüş öyle söyledi bu ne oluyor o zaman düşük riski değil dedi adet dedi çocukları 20 yaşında falan.:KK57::oops:

Bende gördüm 3 ay benimki ne oluyor hemde öyle pembe falan değil bildiğiniz baya baya yoğun .. Düşük yapmıştım galiba onun yeri temizleniyordu ama ben anlamadım hamile olduğumu o kadar yoğun kanama olunca doktora söylediğimde normal dedi ama bilemem tabi regl miydi düşükten sonra olduğu içinmi öyle oldu o_O

Bir akrabam 2 hAmileliğinde de 9 ay boyunca adet görmüş öyle söyledi bu ne oluyor o zaman düşük riski değil dedi adet dedi çocukları 20 yaşında falan.:KK57::oops:

Bende gördüm 3 ay benimki ne oluyor hemde öyle pembe falan değil bildiğiniz baya baya yoğun .. Düşük yapmıştım galiba onun yeri temizleniyordu ama ben anlamadım hamile olduğumu o kadar yoğun kanama olunca doktora söylediğimde normal dedi ama bilemem tabi regl miydi düşükten sonra olduğu içinmi öyle oldu o_O
İki örnekteki kanama da adet değildir böyle birsey tibben mümkün değil. Adet kanamasi yumurtlama ve rahim duvarlarinin dokukup yenilenmesini barindirir. Hamile insan da böyle birşey olamaz hamile kadin yumurtlar mi hic ? Olsa hamile olunmaz. Hamilelikte çok çeşitli kanamalar olabilir, dusuk, düşük riski, başka sorunlar kanamalar meydana getirebilir. Her yoğun kanama adet demek değildir karistirmayiniz :)

İki örnekteki kanama da adet değildir böyle birsey tibben mümkün değil. Adet kanamasi yumurtlama ve rahim duvarlarinin dokukup yenilenmesini barindirir. Hamile insan da böyle birşey olamaz hamile kadin yumurtlar mi hic ? Olsa hamile olunmaz. Hamilelikte çok çeşitli kanamalar olabilir, dusuk, düşük riski, başka sorunlar kanamalar meydana getirebilir. Her yoğun kanama adet demek değildir karistirmayiniz :)
Akrabam öyle dedi,tabi içeriğini ben bilemem:oops::KK45:Bilgilendirme için teşekkürler.

İki örnekteki kanama da adet değildir böyle birsey tibben mümkün değil. Adet kanamasi yumurtlama rahim duvarlarinin dokukup yenilenmesini barindirir. Hamile insan da böyle birşey olamaz tabiki. Olsa hamile olunmaz. Hamilelikte çok çeşitli kanamalar olabilir, dusuk, düşük riski, başka sorunlar kanamalar meydana getirebilir. Her yoğun kanama adet demek değildir karistirmayiniz :)
Olabilir tabi bilemiyorum ki bende neyden kaynaklanıyor böyle birşeye ihtimal vermediğim için hiç şüphelenmemiştim hamile olduğuma ben normal regl sandım..iyice araştırmak bilmek gerek böyle şeyleri aslında:KK14:

lütfen ayrdımcı olun ne olur beta hgcm 34 cıktı 2 gun sonra test yaptıdım 100yukseldı ve kanamama basladı sonradoktor duseblırdedı kan testı yaptı baktıkı 2ye katladı kanamam haladevam edıyor fakjat beta hgcm yukselıyor doktorda anlam veremedı kanamam kahverengı pembemsı ve sueklı gelmıyor ara ara gelıyor annem banahamleyken 2 ay adet gormus fakna vaamamıs 2 aydaansona bana hamle oldugunu anlamıs acaba bende ustunemı goruyorum kac gun suucek bukanama benm gbı olan varm

X