hamilelik

kiyamam :KK68: tabiki de hamilelikten cnm.bende cok agliyordum hamileyken,lohusaligim bittikten sonra o aglamalarimda kalmadi :KK73:

Bende durmadan ağlıyordum başlarda 1 , 1 buçuk aydır geçti duygusallığım neyseki:KK51:

11 haftalığım kalabalık ortamlardada Tutamıyorum kendimi ağlıyorum olmadık şeylere durduramıyorum kendimi.
Doğal canım hormanlarımız tavan yapıyor , bende her şeye ağlıyordum olur olmadık yerde aklıma mesela soğukta dışarda kalan insanlar geliyordu hayal edip ağlıyordum , sonra 10 yaşındaki kardeşim salak dedi diye ağlamıştım bir gün ay annemle de bi kavgamız olmuştu , leptobu bozulmuştu yapmaya çalışıyordu anne yanlış yapıyorsun dedi çok biliyorsan yapsana dedi diye oturdum hüngür hüngür ağlamıştım kadın şoka girmişti:KK57: 1 , 1 buçuk aydır geçti bu saçmalıklarım :KK34:

Doğal canım hormanlarımız tavan yapıyor , bende her şeye ağlıyordum olur olmadık yerde aklıma mesela soğukta dışarda kalan insanlar geliyordu hayal edip ağlıyordum , sonra 10 yaşındaki kardeşim salak dedi diye ağlamıştım bir gün ay annemle de bi kavgamız olmuştu , leptobu bozulmuştu yapmaya çalışıyordu anne yanlış yapıyorsun dedi çok biliyorsan yapsana dedi diye oturdum hüngür hüngür ağlamıştım kadın şoka girmişti:KK57: 1 , 1 buçuk aydır geçti bu saçmalıklarım :KK34:
Aynı ben vallaha karşımdaki kişi yüksek sesle cevap verse bile zoruma gidiyo ağlamaya başlıyorum. Annemde üzülüyo birşey var sanıyo kıyamam ya :KK43:

X