Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce hamile miyim adetime üç gün var ve pembe silik çizgi görünüyor
Zaten sabah tekrar test alıp yapıcam :) kesin mi ya emin misin böyle silik çizgi çıkıp kan testinde hamile olmayan da oluyomuş inş hamişimdir :)hamissin kuzum yarin ilk idrarla tekrarlarsan eger daha net gorebilirsin
senin bariz belli ama korkma bak yarin guzel cikicak merak etme banada haber etZaten sabah tekrar test alıp yapıcam :) kesin mi ya emin misin böyle silik çizgi çıkıp kan testinde hamile olmayan da oluyomuş inş hamişimdir :)
senin bariz belli ama korkma bak yarin guzel cikicak merak etme banada haber et[/QUOTE. Pekii :) yarın yazarım sonucu demek bariz belli hamile olduğum.ilk bebek denememizdi ama yine de meraktan çatlıyorum
İnş dediğin gibidir canım:) yarın haber vericemsenin bariz belli ama korkma bak yarin guzel cikicak merak etme banada haber et
Amin canım inş öyledir çok mutlu oldum çizgiyi görünce ama belli belirsiz olunca da içimde şüphe oluştuTebrikler. Bence de hamilesin. Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah :)
Aynı siliklikte pembe çizgi çıktı yine koyu değil rengi ?hamissin kuzum yarin ilk idrarla tekrarlarsan eger daha net gorebilirsin
Aynı siliklikte pembe çizgi çıktı yine koyu değil rengi ?
Sabahki idrarla testim
hamilesin canım tebrik ederimSizce hamile miyim adetime üç gün var ve pembe silik çizgi görünüyor
Teşekkr ederim cnm yine de kan testinden sonra emin olmk istiyorum :)hamilesin canım tebrik ederim
Bgn yarın kan vermeye gitmek istiyorum eşim adetin geciksin öyle gidelim diyo iki gün kaldı adete de ama ben merak içindeyimkan ver canim cizgi cikmis iste
Sizce hamile miyim adetime üç gün var ve pembe silik çizgi görünüyor
Bgn yarın kan vermeye gitmek istiyorum eşim adetin geciksin öyle gidelim diyo iki gün kaldı adete de ama ben merak içindeyim
Sağlık ocağına gittim adam kesin sonuç olsun diye adetim geciktikten sonra gel dedi ta 8 mayısta çizgileri görünce %80 hamilesin dedi ooo daha on gün bekle işin yoksa adetim hiç gecikmez benim iki gün sonra gelmezse kendim direk teşhis koyucam:)Bence bir an önce gidip kan testini yaptır. Kafanda acabalar olacağı için zaten yüksek ihtimalle gecikeceksin. Daha çok strese girmemiş olursun böylece :)