hamilelik

crazynose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
532
400
34
Sizce hamile miyim adetime üç gün var ve pembe silik çizgi görünüyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 270
silik de olsa cizgi cikmis sonucta. Bi kacgun gectikten snra koyulasir ama sen koyulasmasini bekleme kan testi yaptir hemen bence :)

Bence bir an önce gidip kan testini yaptır. Kafanda acabalar olacağı için zaten yüksek ihtimalle gecikeceksin. Daha çok strese girmemiş olursun böylece :)

Bgn yarın kan vermeye gitmek istiyorum eşim adetin geciksin öyle gidelim diyo iki gün kaldı adete de ama ben merak içindeyim

Ne kadar erken öğrenirsen süreç o kadar zorlaşıyor söyleyeyim. Biz bu ay 1 defa korunmadan yumurtlama günüm haricinde birlikte olduk Rabbim işte nasip etmiş yumurtlama günüm şaşmış demek ki oldu. Adetim 1 gün geçince test yaptım 3 haftalık çıktı. 2 günde bir hastane gidip kan vermekten ne damarım kaldı ne yaşadığım stres beni benden aldı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum adet günün gelsin 1-2 gün geçsin kan tahlili yaptır canım

Bence bir an önce gidip kan testini yaptır. Kafanda acabalar olacağı için zaten yüksek ihtimalle gecikeceksin. Daha çok strese girmemiş olursun böylece :)
Sağlık ocağına gittim adam kesin sonuç olsun diye adetim geciktikten sonra gel dedi ta 8 mayısta çizgileri görünce %80 hamilesin dedi ooo daha on gün bekle işin yoksa:KK43: adetim hiç gecikmez benim iki gün sonra gelmezse kendim direk teşhis koyucam:)

X