Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile kalamamak sadece sana bağlı değil ki := arkadaşımın hiçbir problemi yok, tüm kontrolleri yaptırdı gayet sağlıklı ama eşinin spremleri yavaşmış o yüzden tedavi görüyo
Canım halk arasında üstüne görme diye bilinen yerlesme kanamasi diye birşey var genellikle 7 gün sonra falan geliyormus ilişkiden umitlendirmek istemem ama insallah hamissindir Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin insalalhSlm arkadaşlar iki ay önce hsg çektirdim ilk ay normal adetimi gördüm ama bu ay normal adet günümden 10 gün önce adet oldum ama bu normal adetlerim gibi değildi. Kahve rengi çok koyu bir akındım oldu ara ara kanlı ve çok çok az. Acaba hamile olabilirmiyim diye aklıma geliyor ama daha önce bu konuda testlerim hep hüsranla sonuçlandığı için cesaret edip tekrar test yapmak istemiyorum. sizce hamile olabilirmiyim. Hamileliğince böyle akıntıları olan varmıydı. yoksa bu sadece yine benim hamile olmak istediğim için kendimi kandırmalarım mı
Yok canım hamile felan değilim normal adetimden 10 gün önce bir kaç damla adet oldum sonra kesildi. normal adetimden 10 gün sonra yine adet oldum bu sefer normal adetimden de çok oldu normalde 3 -4 gün süren adetim bu sefer 7 gün sürdüCanım halk arasında üstüne görme diye bilinen yerlesme kanamasi diye birşey var genellikle 7 gün sonra falan geliyormus ilişkiden umitlendirmek istemem ama insallah hamissindir Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin insalalh
Valla canım bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz. Ama bende senin gibi çok ümitlendim her adetten sonra ay bu ay mı hamile gibiyim ay bu ay hamile gibiyim diye diye kendimi yıprattım ve sonuçta hiç de hamile felan değilim. Sen de hemen test felan yapma adetinden bir 10 - 15 gün geçsin sonra yine adet olmazsa bu sefer yap. İnşallah hamilesindir.Kızlar bende aranızda yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 senedir bebeimmm istiyoruz düzenli tam yumurtlama günlerine göre ilişkiye gireli ise 3 ay falan oluyor hatta ilk kez geçen ay tam yumurtlama dönemimde gunasiri denedik her ay umutlaniyorum ama bu ay biraz farklı 4 gün gecikti reglim göğüs uçları aşırı hassaslasti ve büyüdü açıyorlar sık sık tuvalete çıkıyorum test yapmadım yine hüsrana uğramıyim diye ? Sizce ?? :)
Evet canım bende korkuyorum yine negatif çıkarsa diye esime bile soyleyemedim regl olmadım die insallah bu kez olur ama tek taraflı kasık sancıları dış eti sismeleri giiv belirtilerim de var hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda versin isteyen herkese insallahValla canım bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz. Ama bende senin gibi çok ümitlendim her adetten sonra ay bu ay mı hamile gibiyim ay bu ay hamile gibiyim diye diye kendimi yıprattım ve sonuçta hiç de hamile felan değilim. Sen de hemen test felan yapma adetinden bir 10 - 15 gün geçsin sonra yine adet olmazsa bu sefer yap. İnşallah hamilesindir.
İnşallah canım hala test yapmadım ve adet olmadım da hayırlısı insallahValla canım bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz. Ama bende senin gibi çok ümitlendim her adetten sonra ay bu ay mı hamile gibiyim ay bu ay hamile gibiyim diye diye kendimi yıprattım ve sonuçta hiç de hamile felan değilim. Sen de hemen test felan yapma adetinden bir 10 - 15 gün geçsin sonra yine adet olmazsa bu sefer yap. İnşallah hamilesindir.
adetini kaç gün geçti canım.İnşallah canım hala test yapmadım ve adet olmadım da hayırlısı insallah
Kızlar şükürler olsun ki hamileyimşüphelerim doğruymuş 12 sinde mide bulantisi yla uyandim test yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittik 5haftalikmis melegim..2gun de hemen belli ediyor kendini sürekli midem bulanıyor ama mutluyum binlerce kez şükürler olsun Allah imaherkesin istediğin şekilde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese Rabbim.kimsenin kucağına boş bırakmasın ben BENİM TAKVİM diye bi Program indirdim ve ondaki yumurtlama tarihlerinde hamile kaldım tavsiye ederim hepinize bol sansNormalde 7sinde olmalıydım canım