hamilelik

Melegim2502

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
992
582
30
Merhaba kizlar kuzenim adina Size bisey sormak istiyorummm yardimci olursaniz seviniriz Tsk ederiz :)

Kuzenim 6 aylik hamile ilk hamileliginde dogum Kanalindaki kemikler acilmadigi icin sezeryan oldu simdi de soruyo ikincisinde normal dogumu deniyimmi ? Ilki öyle oldugu icin 2ciside sorun olurmu diye merak edeyi insallah derdimizi Anlata bildik :))

üzerinden belli bir süre geçmesi gerekiyor ayrıca türkiyede doktorlar riskli olması yüzünden desteklemiyor bu şekilde. Kuzeniniz en doğru bilgiyi doktoruna danışarak alabilir.

üzerinden belli bir süre geçmesi gerekiyor ayrıca türkiyede doktorlar riskli olması yüzünden desteklemiyor bu şekilde. Kuzeniniz en doğru bilgiyi doktoruna danışarak alabilir.

Biz almanyadayiz canim 1 yil yasak demis denicek ozaman en ezindan denedim der doktoruna sorsun en iyisi

aradan epey zaman gecmıs ama bence yıne olmaz dıyorum
ote yandan gerek varmı normal dogum oldukca zor zaten

İlk doğumum sezeryan. O zaman doktoruma bundan sonra normal doğum yapabilir miyim diye sormuştum. O da genelde ikinci doğumda da aynı durumlar oluşuyor ve %80'i yine sezeryan oluyor demişti.

ha buaraad benım ılk dogumum 36 haftalık sezeryan
2. dogum 16 haftalık ölü normal doğum
günlerce kendime gelemedim diyebilirim

İlk doğumum sezeryan. O zaman doktoruma bundan sonra normal doğum yapabilir miyim diye sormuştum. O da genelde ikinci doğumda da aynı durumlar oluşuyor ve %80'i yine sezeryan oluyor demişti.

Ilk dogumunda cok sanci cekmisti sonuc sezeryan oldu simdide normali deniyimmi diye düsünüyo bir yandanda yine okadar agriyi cekicem sezeryan olcak diye korkuyorum diyo burda sorunca denemeliyiz diyolar cogu zaman haklisin canim öyledir birinci sezeryan olunca digeride öyle olur kesn

Normal
Dogumda o an cekiyosun bittiyo diye dusunuyo sezeryanda 2 hafta ayaga kalkamamistii o yuzden korkuyo yine aynimi olurum diye
normal dogumdada ben 8 saat sancıyla 1.5 cm acılabılmıstım anca
ve sonra normal hayatıma dönemedim poponun uzerıne oturmak zor
kucuk buyuk tuvalet zor :KK43:

X