HamiLeLik

Musedatafa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
84
3
28
Arkadaşlar 30 haftalik gebeyim sol kasigim cok agriyo özelikle ayaga kalkip iki adim atinca oluyo bilgili anneler yardimci olurmusun lutfen

bende 8 haftalık gebeyım bende de oluyor doktoruma sordum gerılmelerden dolayı normal dedı ama öyle aşırı bır agrı degıl bendekı canım benc doktorunda danış ıhmal etme hamılelıkle ılgısı de olmayabılır bobrek apandıs vs de olabılır ıhmal etme..

Cnm 8 haftalik normal agrilar onu biliyorum ama bu 32 haftalik oldu agri hafif hafif var doktorum birsuru test yapti bi sikinti cikmadi allahtan

maşallah ne guzel sıkıntı olmamasına sevındım sen benden daha tecrubelısın :) ben cok panıgım en ufak bırseyde panık oluyorum cokta yenı daha kalp atısını duymadık 2 hafta sonra gıdıcez duymaya :)

coraspin kullanan varmı? doktor kullanmamı onerdı kımılerı de hamılelere yasak gıbı bırsey dıyorlar bılgısı olan varmı ?

kızlar birde ben calısıyorum masamın altında bılgısayar kasası var bunun zararı olur mu bebegıme radyasyonun zararlı oldugunu bılıyorum ama cok asırı bır zxararı olur mu bebege bu kasanın nerde duracak mecbur yakın duracak ya altından alıp masanın dısına koyucam yada kalıcak orda ? fıkrı olan ?

maşallah ne guzel sıkıntı olmamasına sevındım sen benden daha tecrubelısın :) ben cok panıgım en ufak bırseyde panık oluyorum cokta yenı daha kalp atısını duymadık 2 hafta sonra gıdıcez duymaya :)
Inslh bi sıkıntı yoktur cnm aynn hem yerlesme diyede biliyoruz bu aylarda cok normal agrilar sn sadece cok dikkat et korunman gerekiyo :KK66:

Aklina kotu bsy getirme dogru radyisyon yasak gebelere ama bu haftalarda pek bi sıkıntı olmaz sn gene dikkat et ve onlemini al sana nekadar uzak olursa okdr iyi olur.

Son düzenleme:
korunmam
Inslh bi sıkıntı yoktur cnm aynn hem yerlesme diyede biliyoruz bu aylarda cok normal agrilar sn sadece cok dikkat et korunman gerekiyo :KK66:[/QUOTE
Inslh bi sıkıntı yoktur cnm aynn hem yerlesme diyede biliyoruz bu aylarda cok normal agrilar sn sadece cok dikkat et korunman gerekiyo :KK66:
korunman gerekıyor derken ilişki anlamında mı dedin canım ?

Aklina kotu bsy getirme dogru radyisyon yasak gebelere ama bu haftalarda pek bi sıkıntı olmaz sn gene dikkat et ve onlemini al sana nekadar uzak olursa okdr iyi olur.
yazamadım ilişki anlamında mı korunmamız gerekıyor ? ögrendıgımızden beri ilişki yasamıyoru zTen

kese gözüktü bebekte gözüktü ama kalp atışı yoktu erken dedi doktor geç döllenme olmuş o yüzden kalp atışı ıcın erken dedi 8. hafta da duyulan olurmuş o yüzden haftaya kalp atışına gidicem hayırlısı rabbbimden

kese gözüktü bebekte gözüktü ama kalp atışı yoktu erken dedi doktor geç döllenme olmuş o yüzden kalp atışı ıcın erken dedi 8. hafta da duyulan olurmuş o yüzden haftaya kalp atışına gidicem hayırlısı rabbbimden
Insallah bos kese degildir cnmm allah korusun oyle oluyormus 2 aylik bi bebegin var ama kalp atisi yok bilemiyorum ama kontorl altinda dur ihmal etme git

Aralık ayında kürtaj oldum ben kalp atışları duyulmadı olmadı aldılar bu ikinci hamileliğim ilkinde öğle yaşadığım ıcın bazen panık yapıyorum korkuyorum rabbıme emanet once aonra bana :) nasip etti tekrar hamıle kaldım heyecanlıyım işte böyle :)

resim bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 40
X