- 8 Ekim 2014
- 84
- 3
- 28
- Konu Sahibi Musedatafa
Arkadaşlar 30 haftalik gebeyim sol kasigim cok agriyo özelikle ayaga kalkip iki adim atinca oluyo bilgili anneler yardimci olurmusun lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lutfen yardimci olun yaArkadaşlar 30 haftalik gebeyim sol kasigim cok agriyo özelikle ayaga kalkip iki adim atinca oluyo bilgili anneler yardimci olurmusun lutfen
Inslh bi sıkıntı yoktur cnm aynn hem yerlesme diyede biliyoruz bu aylarda cok normal agrilar sn sadece cok dikkat et korunman gerekiyomaşallah ne guzel sıkıntı olmamasına sevındım sen benden daha tecrubelısın :) ben cok panıgım en ufak bırseyde panık oluyorum cokta yenı daha kalp atısını duymadık 2 hafta sonra gıdıcez duymaya :)
Inslh bi sıkıntı yoktur cnm aynn hem yerlesme diyede biliyoruz bu aylarda cok normal agrilar sn sadece cok dikkat et korunman gerekiyo [/QUOTE
korunman gerekıyor derken ilişki anlamında mı dedin canım ?Inslh bi sıkıntı yoktur cnm aynn hem yerlesme diyede biliyoruz bu aylarda cok normal agrilar sn sadece cok dikkat et korunman gerekiyo
Derken ?korunmam
yazamadım ilişki anlamında mı korunmamız gerekıyor ? ögrendıgımızden beri ilişki yasamıyoru zTenAklina kotu bsy getirme dogru radyisyon yasak gebelere ama bu haftalarda pek bi sıkıntı olmaz sn gene dikkat et ve onlemini al sana nekadar uzak olursa okdr iyi olur.
Hayir cnm iliski normal devam etmeli sadece ustune yuklenmesin okadaryazamadım ilişki anlamında mı korunmamız gerekıyor ? ögrendıgımızden beri ilişki yasamıyoru zTen
kese gözüktü bebekte gözüktü ama kalp atışı yoktu erken dedi doktor geç döllenme olmuş o yüzden kalp atışı ıcın erken dedi 8. hafta da duyulan olurmuş o yüzden haftaya kalp atışına gidicem hayırlısı rabbbimdenAklina kotu bsy getirme dogru radyisyon yasak gebelere ama bu haftalarda pek bi sıkıntı olmaz sn gene dikkat et ve onlemini al sana nekadar uzak olursa okdr iyi olur.
Insallah bos kese degildir cnmm allah korusun oyle oluyormus 2 aylik bi bebegin var ama kalp atisi yok bilemiyorum ama kontorl altinda dur ihmal etme gitkese gözüktü bebekte gözüktü ama kalp atışı yoktu erken dedi doktor geç döllenme olmuş o yüzden kalp atışı ıcın erken dedi 8. hafta da duyulan olurmuş o yüzden haftaya kalp atışına gidicem hayırlısı rabbbimden
boş gebelik degıl dedi hersey normal görunuyor dedi hatta bir dk resim atayımInsallah bos kese degildir cnmm allah korusun oyle oluyormus 2 aylik bi bebegin var ama kalp atisi yok bilemiyorum ama kontorl altinda dur ihmal etme git
boş gebelik degıl dedi hersey normal görunuyor dedi hatta bir dk resim atayım[/QUOTE
Hmmm anladim ozmn doktorun dedigi gibi erken insallh bi problem olmz cnmboş gebelik degıl dedi hersey normal görunuyor dedi hatta bir dk resim atayım