Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkaslar Ben 5+6günlük hamileyim 5+2 günlükken doktora gittik ama bebegi göremedik ve hic belirtim yok nerdeyse belirtileriniz kacinci haftadan basladi?
Merhaba arkaslar Ben 5+6günlük hamileyim 5+2 günlükken doktora gittik ama bebegi göremedik ve hic belirtim yok nerdeyse belirtileriniz kacinci haftadan basladi?
Benim 5. Ve 6. Haftalarda başlamıştı şuan 7+4 teyim Çok nadir zamanlarda bazı yiyeceklerde bulantı oluyo bence haline şükret ayrıca bazı gebeliklerde bebek hemen görünmeyebiliyo arkadaşımdada oldu 7. Hafta da göründü telaşlanma bence 1 hafta sonra tekrar başka bi dr git ama hayırlı olsun
Arkadaslar merhaba...adetim 27 kasimda basladi ve tam 6 gun surdu ovilasyon hesaplamarinda 32 gunde bir adet oluyor gorunuyor ve her seferinde 14.gun yumurtlama donemi degisiyor bu yuzden duzenlilik saglayamiyorumve folikasit kullanmadan gebe kalmada bir sıkınti olurmu doktora danismadan folikasait kullanan varmi simdiden tesekkurler...
Arkadaslar merhaba...adetim 27 kasimda basladi ve tam 6 gun surdu ovilasyon hesaplamarinda 32 gunde bir adet oluyor gorunuyor ve her seferinde 14.gun yumurtlama donemi degisiyor bu yuzden duzenlilik saglayamiyorumve folikasit kullanmadan gebe kalmada bir sıkınti olurmu doktora danismadan folikasait kullanan varmi simdiden tesekkurler...
Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz