Hamilelik

Azraa0666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
3
8
1
28
Arkdaşlar adet günüme hala var ama idrar koyulaşması yorgunluk halsizlik ani ter boşalmaları arada sırada baş dönmesi oluyo gözlerim kararıyo sizce Hamile miyim

Sıvı elektrolit dengen bozulmuş gibi geldi bana bugün 3 lt su iç cnm eğer şikayetlerin devam ederse bi Dr görün

Hamilelik istiyorsan psikolojiktir.

Bu kadar erken baş dönmesi olmaz bende dahi yok,vücudunda kan artışı oldukça ve tansiyon oynadıkça ilerleyen haftalarda olan şeyler bunlar.

Suyu bol içer ve idrarını hiç bekletmeden gidersen koyulaşma da olmaz bende pek olmadı.

Yorgunlukta havalardandır.

Hamilelik olsa da daha adet günü bile gelmeden bu kadar hissedilmez,biraz psikolojiktir istiyorsanız ya da vücut susuzluk yaşıyor

Benden cok eşim istiyo cocugu bu kadar psikoloji onun yüzünden ve daha 1 aylık evliyim sözlerinizi dikkate alıcam teskrler

Benden cok eşim istiyo cocugu bu kadar psikoloji onun yüzünden ve daha 1 aylık evliyim sözlerinizi dikkate alıcam teskrler

Bak burda çok konu var.
Ne kadar büyütürsen bu konuyu,psikolojik olarak o kadar çocuğu olmayanlar var. Ne zaman düşünmesem o zaman oldu diyor bir çoğu.

Daha zaten yeni evlisin çok düşünme bunu olursa olur düşüncesinde ol biraz.

Hayırlısı olsun

Mrb lutfen bana yardim edin 4 aylik evliyim 4 ay 1 gun 1 gun gecti en son 3 gun gunun gecti iki gun kahve rengi akintim geldi sonrasin da adet oldum dun gece ama edet olucama dair belirtim hic yoktu goguslerumde agri olurdu adet olucam zaman o agri bile yoktu cokk moralim bozuldu lutfen bana yardimci olun hamileligim varmidr sizcE

Mrb lutfen bana yardim edin 4 aylik evliyim 4 ay 1 gun 1 gun gecti en son 3 gun gunun gecti iki gun kahve rengi akintim geldi sonrasin da adet oldum dun gece ama edet olucama dair belirtim hic yoktu goguslerumde agri olurdu adet olucam zaman o agri bile yoktu cokk moralim bozuldu lutfen bana yardimci olun hamileligim varmidr sizcE

Adet olmuşsun sonuçta. Adet olduğuna göre yoktur.

Ama tam anlamadım regl kaç gün gecikti

Back
X