Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gunde bir adet oluyorsunuz bir de adet tarihiniz ne yani ayin kacinda? hemen hesaplayayim ben :)yumurtlama gününü nasıl hesaplayabilirim ?
30 ekimKac gunde bir adet oluyorsunuz bir de adet tarihiniz ne yani ayin kacinda? hemen hesaplayayim ben :)
28 gun canım hic agrim olmazdi yumurtaliklarimda feci ağrı oluyor iliskiye girdigim gunden beri tereddutte kaldim yani pazar gununden beri ilk denememiz heyecanliyim ister istermezEger 30 gunde bir oluyorsaniz yumurtlama tarihiniz her ayin 17 si (oncesinde 3-4, sonrasinda 3-4 gun dahil) benim de 17 siydi. Biz de yumurtlama donemine denk getirmek icin ayin 10 undan itibaren 2 gunde bir falan iliskiye giriyorduk (fazla mi acik oldu kelimem bilmiyorum ama :) ) Denk geldi cok sukur uzun surmedi :)
B Burcingulerr
Erken gebelik idrar testleri oluormuz onu denesemTabi ki kan testi yaparak
Yumurtlamama donemim 13unu gosteriyorAma daha bukadar zamanda belli olmaz ki? yumurtlama döneminde 2 günde bir ilişki öneriliyor. haftaya calismalari yapin.sanirim.haftaya yumurtlama zamaniniz.
daha bikać gunde kanda da erken idrar testinden de cikmaz.Yumurtlamama donemim 13unu gosteriyor
Hic belli olmaz ama adetten hemen sonra olma ihtimali biraz dusuk. 28 gunde bir oluyorsan ve son tarih 30 ekim ise senin yumurtlama donemin de 14 kasim falan yani tam olarak bugunlerde denemeniz yararli olabilir 10 gun boyunca 2 gunde bir hatta30 ekim
28 gun canım hic agrim olmazdi yumurtaliklarimda feci ağrı oluyor iliskiye girdigim gunden beri tereddutte kaldim yani pazar gununden beri ilk denememiz heyecanliyim ister istermez
13 u die cikior hesaplamada dediginiz gibi yumurtlama döneminden haricte olabiliormus hamilelik.Hic belli olmaz ama adetten hemen sonra olma ihtimali biraz dusuk. 28 gunde bir oluyorsan ve son tarih 30 ekim ise senin yumurtlama donemin de 14 kasim falan yani tam olarak bugunlerde denemeniz yararli olabilir 10 gun boyunca 2 gunde bir hatta![]()