Hamilelik

Hamilelik

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Evet

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3

Hayeller_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
37
4
1
33
Merhaba kızlar iki gün önce kan testi yaptırdım hcg o.100 çıktı hamilelik yok dediler ama belirtiler var fakat görünmedi 4 gün regl dönemine daha sonra belli olur mu bilgisi olan varsa cep yazarsa sevinirim

Merhaba kızlar iki gün önce kan testi yaptırdım hcg o.100 çıktı hamilelik yok dediler ama belirtiler var fakat görünmedi 4 gün regl dönemine daha sonra belli olur mu bilgisi olan varsa cep yazarsa sevinirim
Daha ilk gebelik mol gebelik çıktı 1 sene düşünmedik

Regliniz gecikti mi? Menstruel siklusun hangi donemindesiniz anlamadim?
Ama gebe olsaydiniz b hcg yuksek olmaliydi.

Bende de gebelik belirtileri oluştu bulantı kusma 5 gün gecikme halsizlik sonuç idrar yolları enfeksiyonu idi. ama sizde daha regl dönemi de gelmemiş beklemek de fayda var

adetiniz gecikirse tekrar test yapın bizler acele edip testleri yapıyoruz :) inatla da adetin gecikmesini bekleyin diyorlar:)

katılıyorum ama işte insan isteyince ve heyecanla bekleyince peki daha tecrübeli olanlar yazabilir mi alt kasikta ağrı olabilr mi ara ara

Aslında regl belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor.regle 4 gün kaldiysa 5-6 gün sonra idrarda çıkar belki test yaparsiniz.ya da 2 gün sonra bir daha kan testi yaptırın belli olur

Canim test sonucuna göre olucani sanmiyorum kan testinde döllenmeden 6 gün sonra bile cikabiliyor

Back
X