hamilelik

Keyfiniz bilir isterseniz inanirsiniz isterseniz inanmazsiniz.
Arkadasim ve eltim bu sekilde hamile kaldi.
Ben kendim acimdan dedim. Yoksa yalan soyluyorsunz demedim. Yanlis anlamayalm birbirimizi. Sizin gibi yazanlarda var olabilir tabikide. Demekki benm cevremde oylesi denk gelmemis. Herkesin farkli sistesi olabilir vucut yapisinda. Mesela bazi kadnlarda fazla dogurgan oldugu icin hemen hamile kalabiliyor. Erkeklerde de bu yapida insanlar olabilir. Amacim sizi yalanci cikarmak degil tabiki.

Tabi ki ben de bu yontemi kullanan herkes hamile kalir demiyorum.
Ama netice olarak %100 guvenilir bir yontem olmadigindan kati surette cocuk istemeyenler kullanmamali bence.
Ha kazayla hamile kalinca sorun edilmeyecekse kullanilabilir.

Tabi ki ben de bu yontemi kullanan herkes hamile kalir demiyorum.
Ama netice olarak %100 guvenilir bir yontem olmadigindan kati surette cocuk istemeyenler kullanmamali bence.
Ha kazayla hamile kalinca sorun edilmeyecekse kullanilabilir.
Aynen dedigns gibi olabilir. Herkes icin hayrlisini versin Rabbim.

Kızlar mrb. Aralık 31, ocak 1 ve 6 sında eşimle ilişki yaşadık. Sol kasığımda inanılmaz batma ve ağrı olmaya başladı. Ayın 8 inde acile doktora gittik. Hem idrar ve gebelik testi yaptırdık. Gebelik Beta HCG 0,19 Negatif çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonumun da olmadığını kasıklarımda gaz birikmesi olduğunu söyledi. Ayın 9 ve 10 u da korunmasız ilişki yaşadık. Adetime 10 gün var henüz ama adet olucakmışım gibi bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Çok istiyoruz hayal kırıklığına uğramaktan korktuğumuzdan test de yapamıyorum. Lütfen tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Testi çok erken yapmışsın canım ilişkinin üstünden en az on oniki gun geçmesi gerekirmiş kana geçmesi için.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan batı beklemelisin

Testi çok erken yapmışsın canım ilişkinin üstünden en az on oniki gun geçmesi gerekirmiş kana geçmesi için.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan batı beklemelisin
Doğru söylüyosun kuzum erken olduğunu biliyodum ama eşim çok ısrar etti. Bat o beklicem mecburen çok merak ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Merhaba arkadaslar bizde geri cekilmeyle korunuyoruz ama cidden sıkıntılı gecen esim bosalacak dur diyor ee bende o an birakmak istemedim adam kendini zor tuttu baktim bisey gelmemisti ama suan adetime 10gun var kasik agrilarim basladiki hic olmazdi hamile olursamda cok sevinirim ben zaten istiyorum esim istemior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…