Hamilelik

Tugceozgur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
6
0
1
Benim adetime 3 kaldı meme uçların büyümeye başladı idrara sık çıkma bunların hamilelik belirtisimidir acaba çok kafam karışık KIZLAR BELIRTILERI YAZIN LÜTFEN

Son düzenleme:
Benim adetime 3 kaldı meme uçların büyümeye başladı ifrata sık çıkma bunların hamilelik belirtisimidir acaba çok kafam karışık
Erken gebelik testlerinden alıp yaptırabilirsin kafana çok takılıyosa fiyatı normal gebelik testlerine göre biraz pahalı ama 20 TL felan

Çok iyi biliyorum o hayal kırıklığını canım ama bazen psikolojikte oluyo bu belirtiler vücudumuzu çok dinledigimizden. Ama ben hamile olan çevremin çoğu kesin bu ay hamileyim dediğim ay hamile olduğumu öğrendim o duygu içine geliyo hissediyorsun diyolar ne kadar doğru bilemem ama netten baktığımda da bunu doğrulucak şeyler yazıyor yani

Çok iyi biliyorum o hayal kırıklığını canım ama bazen psikolojikte oluyo bu belirtiler vücudumuzu çok dinledigimizden. Ama ben hamile olan çevremin çoğu kesin bu ay hamileyim dediğim ay hamile olduğumu öğrendim o duygu içine geliyo hissediyorsun diyolar ne kadar doğru bilemem ama netten baktığımda da bunu doğrulucak şeyler yazıyor yani
Ama ben tedavi görüyorum ilk bebeğimi kaybettim ben 3 aylıkken kalbi durdu öldü karnımda 1 seneden beri bebeğim olmuyor doktor yumurtlama hapı verdi onu kullandım iğneye gerek kalmadan çatlamış yumurtam ve iyi güzel gitmiş tedavim 3 var adetime hamilelik belirtileri var sanki öyle hissediyorum hayırlısı herşey allahtan

Ama ben tedavi görüyorum ilk bebeğimi kaybettim ben 3 aylıkken kalbi durdu öldü karnımda 1 seneden beri bebeğim olmuyor doktor yumurtlama hapı verdi onu kullandım iğneye gerek kalmadan çatlamış yumurtam ve iyi güzel gitmiş tedavim 3 var adetime hamilelik belirtileri var sanki öyle hissediyorum hayırlısı herşey allahtan
Geçmiş olsun canım inşallah bu ay allahın izniyle yüzün güler hamilesindir.

Kızlar mrb. Aralık 31, ocak 1 ve 6 sında eşimle ilişki yaşadık. Sol kasığımda inanılmaz batma ve ağrı olmaya başladı. Ayın 8 inde acile doktora gittik. Hem idrar ve gebelik testi yaptırdık. Gebelik Beta HCG 0,19 Negatif çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonumun da olmadığını kasıklarımda gaz birikmesi olduğunu söyledi. Ayın 9 ve 10 u da korunmasız ilişki yaşadık. Adetime 10 gün var henüz ama adet olucakmışım gibi bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Çok istiyoruz :( hayal kırıklığına uğramaktan korktuğumuzdan test de yapamıyorum. Lütfen tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Kızlar mrb. Aralık 31, ocak 1 ve 6 sında eşimle ilişki yaşadık. Sol kasığımda inanılmaz batma ve ağrı olmaya başladı. Ayın 8 inde acile doktora gittik. Hem idrar ve gebelik testi yaptırdık. Gebelik Beta HCG 0,19 Negatif çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonumun da olmadığını kasıklarımda gaz birikmesi olduğunu söyledi. Ayın 9 ve 10 u da korunmasız ilişki yaşadık. Adetime 10 gün var henüz ama adet olucakmışım gibi bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Çok istiyoruz :KK43: hayal kırıklığına uğramaktan korktuğumuzdan test de yapamıyorum. Lütfen tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Benimde adete 10 gün var bendede biraz bel agrisi ve rahimde sanci kasılma oluyo inşallah ikimizde hamileyizdir canım

Ceylincim inşallah normalde adet günümün gelmesini hiç istemem. Bu aralarda gelmek bilmiyo sabırsızlanıyorum. Sen test yaptın mı hiç? Yapmalı mı sence?

Aynen oyle gebelik belirtileri 5.haftadan sonra basliyor. Digerleri psikoljik

Kızlar doktorun söylemesine göre gebelik belirtileri adet gecikmesinden sonra veya agdete 3 4 gun kala başlarmış o sürece kadar hepsi psikolojik belirtilertilermis
İnternette bununla ilgili bi çok yazı okudum. Bazı uzmanlar da erken hamilelik belirtilerinin olduğunu söylüyo. Tabi bu durum kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İyice kafam karıştı beklemek ne zormuş :(

Ama bişey soracam bebek yerleşirken kasıkta rahimde ağrilar olmazmi hamilesin galiba sende öyle şeyler olmuşmuydu canım
Aynen bende öyle biliyorum. İlişkinin 6-10 günü arasında gebelik oluşmaya başlarmış ve o esnada kasıkta ağrı yapabilirmiş diye biliyorum.

İnternette bununla ilgili bi çok yazı okudum. Bazı uzmanlar da erken hamilelik belirtilerinin olduğunu söylüyo. Tabi bu durum kişiden kişiye farklılık gösterebilir. İyice kafam karıştı beklemek ne zormuş :KK43:
Benimde bu konuyla ilgili kafam çok karışıktı psikolojik mi oluyo yoksa hamilelik belirtisi mi diye ama doktor öyle söyledi. Sen de doğru soyluyosun nette de yaziyo. Bilmiyorum ya ama doktor daha güvenilir geliyo nettense

Ama bişey soracam bebek yerleşirken kasıkta rahimde ağrilar olmazmi hamilesin galiba sende öyle şeyler olmuşmuydu canım
canim yerlesirken sancilar oluyor da o sancilar da ayni adet oncesi sancilar gbi ayirt edemiyorsun. Baska da belirtim olmadi. Bulanti bas donmesi gogusler vs hep 5.haftada basladi

Kızlar adetim 3gün geçti korunmuyorum evlendim evleneli. bu arada 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum test yapmaktan çok korkuyorum hayal kırıklığı oluyo sizce belirtiler ne olabilir lütfen yardim

Back
X