Hamilelik

Ben bi dış gebelik bir kerede kan gebeliği gecirdim adetm hep düzenli olur, gevcen ay erken olup bu ayda daha olmadım 2 geçti, önceki kan gebeliğşndede böle olmuştum, adet günümde test yaptırdım 43 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 44 vıktı yükselmiyo daha erken oldugundan mıdır.s s

Normalde 2-3gün önce sancılarım olur kasıklarımda belimde.Kanamam direk kırmızı başlardı benim.

Az başlayıp sonra hafif hafif çoğalırdı.

Bunda sadece kahverengi var ve umarım kırmızıya dönmez

Kahverengi başlayıp kirmiziya dönerse eğer üstüne gormedir canm benmde öyle oldu 2 gün kahverengi 3. Gün pembe kırmızı gibi oldu

Kahverengi başlayıp kirmiziya dönerse eğer üstüne gormedir canm benmde öyle oldu 2 gün kahverengi 3. Gün pembe kırmızı gibi oldu
İlk iki gün zaten kahverengiydi ondan sonrakiler hem kahve hemde açık kırmızıya yakındı.Hayırlısı bugün kan verdim annem yarın alacak neymiş öğrenicem rahatlicam

Hayırlısı olsun canım bende de durum aynı.. doğumla ölüm şaşmaz derler vardır onun da bir zamanı..
Aynen öyle canım allah büyük ayın 27 sini bekliyorum şimdi.İnş hamişimdir olmam vallahi

Benim adetime 3 kaldı meme uçların büyümeye başladı idrara sık çıkma bunların hamilelik belirtisimidir acaba çok kafam karışık KIZLAR BELIRTILERI YAZIN LÜTFEN
böylede bosuna kenidni ümitlendireceksin biz belirtileri saydikca. Belki piskolojiktir! Bence adetin gelmezse yap testi ondan önce yapma.

Kızlar bende şubat ayında çok emindim vucudumu tanıyodum sözde amaaa herşey psikolojik oluyor ya :110:

Ümidimizi yitirmeyelim yinede her an herşey olabilir pozitif sonuç alana kadar bekleyelim (:

Back
X