- 2 Ocak 2017
- 49
- 15
- 3
- Konu Sahibi Nanelimon5000
tmm cnm insallah hayirlisiylaİnşallah dua edermisin bnm için lutfen güzel şeyler olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnm insallah hayirlisiylaİnşallah dua edermisin bnm için lutfen güzel şeyler olsun![]()
canim gebeligin super gidio gozun aydin 2 gunde boyle artmasi gayet saglikli bi gebelik isaretidir yaklasik 2 veya 3 haftalik gebesin degerlerine gore
aslinda bugun cikmasi lazim nie uzatmislar anlamadimSelam ben bugün sabah kan testi için gittim pazartesi çıkacakmış sonuç bugünü sayma adetime 3 4 gün var belli olur dimi kanda
aslinda bugun cikmasi lazim nie uzatmislar anlamadim
ozamn sistemleri yavas ilerliyoBilmiyorum ki sordum pazartesi çıkar dedi
Ayy canım çok güzel bi haber bu çok mutlu oldummmmcanim gebeligin super gidio gozun aydin 2 gunde boyle artmasi gayet saglikli bi gebelik isaretidir yaklasik 2 veya 3 haftalik gebesin degerlerine gore
Allah tamamina erdirsin canim hepimizin saglikli bebislerimiz olur insallahAyy canım çok güzel bi haber bu çok mutlu oldummmm
insallah canimİnşallah güzel sonuç çıkar allahım çok istiyorum çünkügoguslerim felan çok ağrıyor bugün midem de ağrıdı adet belirtileri de olunca emin olamıyorum iste
inan hic bir bilgim yokArkadaşlar bende 19. Haftamdayim ve göbek deligim bugün çok aciyo içinden.Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum.basina gelen varmi