- 2 Ocak 2017
- 49
- 15
- 3
- Konu Sahibi Nanelimon5000
-
haklisin ama insan genede ne olacagini bilmek istiyo. en onemlisi saglikli olmasiDaha önünde 20 haftan var .Alışveriş için acele etme.İlla alışveriş yapacaksan cinsiyet gerektirmeyen şeyler al tarağıydı tırnak makasıydı vs. :)
merhaba kizlar gecen gun doktora gittik bebegimin cinsiyeti ogrenmek icin bebegim bacaginin arasini acmadigi icin doktor %95 kiz dedi 5 aylik hamileyim artik bebisime biseyler almak istiyorum cinsiyetine tam net bisey soylemedikleri icin alamiyorum. Ve miyde bulantisi basladi iki gundur. sizdede boyle durumlar oldumu cinsiyeti ne cikti benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum simdiden cok tesekkur ederim okuyup cvp atanlara.
Kiz olmasi icin bir caba oldu mu cnm? Yumurtlamda mi oldu yoksa oncesi mi iliski oldu? Bende kizim olsun istiyorum grubumuz var bize bilgi verir misin rica etsem tesekkur ederim..merhaba kizlar gecen gun doktora gittik bebegimin cinsiyeti ogrenmek icin bebegim bacaginin arasini acmadigi icin doktor %95 kiz dedi 5 aylik hamileyim artik bebisime biseyler almak istiyorum cinsiyetine tam net bisey soylemedikleri icin alamiyorum. Ve miyde bulantisi basladi iki gundur. sizdede boyle durumlar oldumu cinsiyeti ne cikti benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum simdiden cok tesekkur ederim okuyup cvp atanlara.
yok canim .kiz erkek fark etmegi icin oyle bi caba sarf etmedikKiz olmasi icin bir caba oldu mu cnm? Yumurtlamda mi oldu yoksa oncesi mi iliski oldu? Bende kizim olsun istiyorum grubumuz var bize bilgi verir misin rica etsem tesekkur ederim..
benim derdim mavi veya pembe renk sıkıntisi degil konumu okuduysan egerBen çocuğum olunca cinsiyetin göre giydirmeyeceğim. Mesela biz şimdi mavi giymiyor muyuz? Giyiyoruz. E o zaman küçükken niye giyemiyorduk ki? Mantığı yok. İnsanlar çocuk kız mı erkek mi ayırabilsin diye çocukları böyle renkle kodlamayı düşünmüşler eskiler herhalde diyeceğim de, eskiden bu kadar renk seçme özgürlüğü de yoktu bebek kıyafetleri için. Malum kumaş falan zaten bol bulunan şeyler değildi. Demek ki sonradan çıktı. Ben her renkten almayı planlıyorum. Ama tabi direk kız erkek kıyafeti farklı olabiliyor. Elbise almak gibi mesela. Onları alamazsınız henüz. Ama onlar da biraz büyüyünce giydiriliyor sanırım. Yenidoğan ancak öyle zıbın gibi şeyleri giyiyor galiba. Tam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?