hamilelik

Nanelimon5000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
49
15
3
merhaba kizlar gecen gun doktora gittik bebegimin cinsiyeti ogrenmek icin bebegim bacaginin arasini acmadigi icin doktor %95 kiz dedi 5 aylik hamileyim artik bebisime biseyler almak istiyorum cinsiyetine tam net bisey soylemedikleri icin alamiyorum. Ve miyde bulantisi basladi iki gundur. sizdede boyle durumlar oldumu cinsiyeti ne cikti benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum simdiden cok tesekkur ederim okuyup cvp atanlara.

Bende gec ogrendin cinsiysetini 27. haftadan sonra ogrenmistim. Ben hem erkek hem kiz bebegin kullanabilecegi seyler aldim ilk zamanlar mesela kalici seyler cinsiyete gore lmak istenedim ilerde kardesi olunca ona da kullanmak icin. Mesela uyku tulumlari bebek arabasi yatak ve carsaflari yikama legeni emzik bebek arabasinin ici felan daha bir suru sey su anda aklima gelmiyor ama cok sey var aslinda alabilecegin simdiden cinaiyetini bilmesende

madem çok almak istiyorsun pembe ve mavi dışındaki renklerden al mesela sarı yeşil turuncu gibi. doktor "kesin" demeden de sakın cinsiyet farkeden birşey alma. göremedim o zaman kızdır diye bir mantık yok.

Benim hayirlisiyla yegenimin dogumuna 3 hafta kaldi hala gostermedi :uykucu:,
Doktor %70 kiz diyor ama aile herkes hep unisex esytalar aldi bende unisex orguler oruyorum,
Bebek sonuctra ne mavi ne pembe yapmadik ,saglikli olsun yeter :anne:

merhaba kizlar gecen gun doktora gittik bebegimin cinsiyeti ogrenmek icin bebegim bacaginin arasini acmadigi icin doktor %95 kiz dedi 5 aylik hamileyim artik bebisime biseyler almak istiyorum cinsiyetine tam net bisey soylemedikleri icin alamiyorum. Ve miyde bulantisi basladi iki gundur. sizdede boyle durumlar oldumu cinsiyeti ne cikti benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum simdiden cok tesekkur ederim okuyup cvp atanlara.

Merhabalar. Bende hamilelik dönemimde 5buçuk aylıkken öğrendim cinsiyetini hep git gel göstermiyo falan dedii öğrenmeden önceki kontroldede aa flan dedii gördü ama nolur nolmaz söylemedi kordondur flan diye erkek 3 aylıkken gösteryo şimdiye kadar hiç görmedm 5aylık belli olmayan erkek kesin kız çkçak canım hayırlı olsun bebişiniz :)

Kiz olmasi icin bir caba oldu mu cnm? Yumurtlamda mi oldu yoksa oncesi mi iliski oldu? Bende kizim olsun istiyorum grubumuz var bize bilgi verir misin rica etsem tesekkur ederim..

Bacak arasini az da olsa gormustur yoksa bacak arasi gorunmeyen bebek kızdır diye bisey olamaz ki.

Ben sevmiyorum kıza pembe erkeğe mavi.Allah bağışlasın bir tane oğlum var mavi birşeyi nerdeyse yok.
Herşeyimz sarı, turuncu, yeşil, kırmızı,beyaz...
Sende öyle şimdilik arayı bul sonra dilediğin rengi alırsın

Ben çocuğum olunca cinsiyetin göre giydirmeyeceğim. Mesela biz şimdi mavi giymiyor muyuz? Giyiyoruz. E o zaman küçükken niye giyemiyorduk ki? Mantığı yok. İnsanlar çocuk kız mı erkek mi ayırabilsin diye çocukları böyle renkle kodlamayı düşünmüşler eskiler herhalde diyeceğim de, eskiden bu kadar renk seçme özgürlüğü de yoktu bebek kıyafetleri için. Malum kumaş falan zaten bol bulunan şeyler değildi. Demek ki sonradan çıktı. Ben her renkten almayı planlıyorum. Ama tabi direk kız erkek kıyafeti farklı olabiliyor. Elbise almak gibi mesela. Onları alamazsınız henüz. Ama onlar da biraz büyüyünce giydiriliyor sanırım. Yenidoğan ancak öyle zıbın gibi şeyleri giyiyor galiba. Tam bilemiyorum.

Ben çocuğum olunca cinsiyetin göre giydirmeyeceğim. Mesela biz şimdi mavi giymiyor muyuz? Giyiyoruz. E o zaman küçükken niye giyemiyorduk ki? Mantığı yok. İnsanlar çocuk kız mı erkek mi ayırabilsin diye çocukları böyle renkle kodlamayı düşünmüşler eskiler herhalde diyeceğim de, eskiden bu kadar renk seçme özgürlüğü de yoktu bebek kıyafetleri için. Malum kumaş falan zaten bol bulunan şeyler değildi. Demek ki sonradan çıktı. Ben her renkten almayı planlıyorum. Ama tabi direk kız erkek kıyafeti farklı olabiliyor. Elbise almak gibi mesela. Onları alamazsınız henüz. Ama onlar da biraz büyüyünce giydiriliyor sanırım. Yenidoğan ancak öyle zıbın gibi şeyleri giyiyor galiba. Tam bilemiyorum.
benim derdim mavi veya pembe renk sıkıntisi degil konumu okuduysan eger

Back
X