Hamilelik

Güzelim hayırlı olsun hamileliğin. Ne zamandr istiyodun ve rahim filminden sonra gebe kaldin

2 bucuk senedr istyordum canm rahim filmi cekildim ay hamile kaldm
Ayyy inşallah bndede öyle olur ya :) rahim filmi anestezili mi anestezisiz mi çektirdin canın yandı mı :) bnim içimi ferahlatur mısınnnn :)

Anestesili cekildm ben canm uyudum uyandm hic bise hissetmedim allaha sukur agrmda olmadı cekildim ay hamile oldugumu ögrendm canm insallah seninde oyle olur

Anestesili cekildm ben canm uyudum uyandm hic bise hissetmedim allaha sukur agrmda olmadı cekildim ay hamile oldugumu ögrendm canm insallah seninde oyle olur
Nasıl öğrendin hamileliği :)

Boş gebelikte olabilir
Benimde kan degerlerim 8 9 haftalik oldugumu gosteriyordu kese gorundu ama bebek gorunmedi normalde 6 haftada kalp atislari bile duyuluyor insallah senin oyle degildir

Konu sahibi ne yaptın cnm nasıl oldun

Merhaba hanımlar bana yardımcı olurmusunuzz ben 1 ay önce ilişki yaşadım ama tam olarak bi ilişki değil biz kazadan şüpheleniyoruz şuan adetim 5 gün geçikti ve bugün test yaptım negatif sizce net bir sonuç mudur birde tek belirti olarak 10 güne yakın göğüslerim şiş ve ağrıyor soruö kısaca şu ilişkiden 1 ay sonra test net cevap verir mi?

Back
X