Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladm canm ama dayanilmaz boyutta olursa git. Benim agriyodu ama bi sorun yoktu sende de kesin bi sorun yoktur deyip de seni yanlis yonlendirmek istemem
Anestesili cekildm ben canm uyudum uyandm hic bise hissetmedim allaha sukur agrmda olmadı cekildim ay hamile oldugumu ögrendm canm insallah seninde oyle olur
Anestesili cekildm ben canm uyudum uyandm hic bise hissetmedim allaha sukur agrmda olmadı cekildim ay hamile oldugumu ögrendm canm insallah seninde oyle olur
Boş gebelikte olabilir
Benimde kan degerlerim 8 9 haftalik oldugumu gosteriyordu kese gorundu ama bebek gorunmedi normalde 6 haftada kalp atislari bile duyuluyor insallah senin oyle degildir
Merhaba hanımlar bana yardımcı olurmusunuzz ben 1 ay önce ilişki yaşadım ama tam olarak bi ilişki değil biz kazadan şüpheleniyoruz şuan adetim 5 gün geçikti ve bugün test yaptım negatif sizce net bir sonuç mudur birde tek belirti olarak 10 güne yakın göğüslerim şiş ve ağrıyor soruö kısaca şu ilişkiden 1 ay sonra test net cevap verir mi?