Hamilelikde cinsel iliski

Nubar_Efqan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
8
2
3
30
Merhaba kizlar.Ben 8 haftalik hamileyim.kocamla hergun iliskiye giriyoruz.ama korkuyorum.bebege zarar verirmi bu?sakincalimi?

Gebesiniz artık daha dikkat etmeniz gerekmez mi...
Bir can taşıyorsunuz enfeksiyon vs..karşı dikkatli olmalısınız..
Doktorunuza sormanız daha doğru olur...
Ben kendi fikrimi söylüyorum abartmamak lazım..

Bence bir hamikeye gore fazla hafta bi veya 2 olabikir biraz bebhinizi bazi seylerden korumalisin haftad 1 yad 2 yeterli daha fazlasina gerek ypkOK CNM SEN YINEDE DRUNA DANIsmalisin

Neeyy hergünmüü.nekadarlk evlisnz..
Durumu dr belir

Gebesiniz artık daha dikkat etmeniz gerekmez mi...
Bir can taşıyorsunuz enfeksiyon vs..karşı dikkatli olmalısınız..
Doktorunuza sormanız daha doğru olur...
Ben kendi fikrimi söylüyorum abartmamak lazım..
cok tewekkur ederdim.dogru soyluyorsunuz hepiniz

yani haftada 2den fazla yapmıyoruz. her gün sıkıntı oluşturabilir. ama doktora da danışmak gerek tabi

canım rutinininiz buysa sıkıntı olacağını sanmıyorum.. eğer kanaman, ya da lekelenmen yoksa (kahverengi ya da pembe) ya da ağrın yoksa keyfinize bakın.. sonuçta eğer birşey olacak olsaydı geçtiğimiz 4 hafta içinde zaten belirti verirdi..

Kızlar ne kadar çok dikkat etmeye çalışırsanız o kadar sorunla karılaşırsınız ben 13 haftalıkken öğrendim bebeğimi ç
nkü regl oluyordum o sürede gün aşırı ilişki yaşadık çünkü bilmiyordum bir bebeğim olduğunu yani Allah koruyor merak etmeyin şimdide öğrendiğimden beri herşeye dikkat ediyorum ne kadar stres o kadar sorun. Şimdide bizde bazen 2 3 gün üst üste bazen haftada bir iki kere doktor hç bir problem olmaz dedi normal doğumu kolaylaştırıyor bile dedi tabi kendini yormadan

Bizde yeni evliyiz o yüzden hep gün aşırı yapıyorduk ilk haftalar bilmeden kurban olduğum Allahım korudu meleğimi

Ben 7 aylık hamile yim...dün doktora sordum. ..ne kadar sıklıkla ilişki ye girebiliriz diye...hoyratca olmadığı sürece sıkıntı yok dedi...istediğiniz kadar dedi... yani bana böyle dediyse sen keyfine bak cnm..ama doktorunuza danışın mutlaka. ..

benim araştırmalarıma göre hiçbir sakıncası yok düşük riski olmadığı sürece. ama anne geriliyorsa eş anlayışlı karşılayabilir.. biz de 3 bucuk aylık evliyiz daha yeni ara vermeye basladık cunku ben artık kılımı bile kıpırdatırken bunalıyorum ( her gün duş çook yorucu

2 aylık evliyken keşke hemen hamile kalmasaydınız. Sonuçta kim ne derse desin insan kendi kocasıyla doya doya cinsellik yaşamak ister. Umarım ilerde sıkıntı olmaz. Hergün ilişki hamilelikte sıkıntı olur bence. Çünlü bel ağrısı ya da kasık ağrısı olabilir

Doktor aksini söylemedikce sıkıntı olmaz tabi düşük tehlikesi yoksa...ama gebelikten önceki gibi değilde daha temkinli olmak Lazım tabi

Dr bir sakınca görmediyse devam edin. Olayın sosyal boyutu var. Eşinizin tuıtumu belli değil. Eğer bir sakınca varsa bunu eşinizde dr dan duymuş olur. Gebelikte beklediği cinselliği bulamayan adam sendromuna girmesin diye söylüyorum.Aslında çok yeni evlisiniz. . . Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Doktor son aylara kadar cinsel ilişkiye devam edebilirsin demişti. Zaten vakti gelince bundan sonra yok dedi. Ama biz yeni evliyken bile hergun yapmıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…