Hamilelikde Göbek Piercingi

Zumrutas

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
908
480
303
Selam kizlar ben 6 haftalik hamileyim size bisey danismak istiyorum göbegimdeki piercingi cikarmam gerekirmi? yirtilma durmu varmi tskler :)

Selam kizlar ben 6 haftalik hamileyim size bisey danismak istiyorum göbegimdeki piercingi cikarmam gerekirmi? yirtilma durmu varmi tskler :)
Karnın iyice şişip gerilene kadar sıkıntı olmaz ama sonra rahatsız eder hamileler için piercingler var plastik gibi şeffaf delik kapanmasın diye taksimde herhangi bir dövmecide bulabilirsin

Benim de gobegimde piercingim var, 16.haftaya basladim. Ne yapsam diye kara kara dusunuyorum. Sizin baya gecmis zaman, ne yaptiniz acaba?

Benim de gobegimde piercingim var, 16.haftaya basladim. Ne yapsam diye kara kara dusunuyorum. Sizin baya gecmis zaman, ne yaptiniz acaba?

Ben ne olur ne olmaz diye 15. Haftamda falan cikarmisdim ama delik halen acik göbek sürekli büyüdügü icin kapanmiyor herhalde dogumdan sonra takarim artik yine simdilik bi skinti yok :)

Ben hamile kalmadan bir yil once cikardim. Kapanmiyo kolay kolay. Kapansada izi var ani yerden delinir. İlerleyen haftalarda gobek deligi disari cikiyor duz oluyor gobrk deligi cukur kalmiyor . Delik kapanmaz sanirim gerildigi icin

Aynen cukurda kalmiyor düz oliyor ilerleyen zamanda göbegin örtasini deldirmis gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…