Hamilelikde idrar yolu enfeksiyonu

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
İdrar yolu enfeksiyonu oldunuzmu kizlar?

Ben olmuştum. Zaten var olan bulantimi iyice arttırmıştı.d doktor tek kullanımlık ilaçlardan verdi bende bol bol su içtim geçti.

Banada 1 hafta arayla tek kullanimlik fitil verdi 1 kutu iltihap kurutucu,İnşaAllah gecer ya,o kadarda dikkat ediyorum ama nasilsa oluyir.

Bende 7.haftada oldum.1kutu antibiotik içtim.hatta ilk haftalar diye çok tedirgin olmuştum ama şükür bişey olmadı.tedavi edilmeyen enfeksiyon daha zararlıymış.geçmiş olsun canım...

Bende 7.haftada oldum.1kutu antibiotik içtim.hatta ilk haftalar diye çok tedirgin olmuştum ama şükür bişey olmadı.tedavi edilmeyen enfeksiyon daha zararlıymış.geçmiş olsun canım...

Sagol cnm,aynen,erken doguma kadar gidiyomus,Allah korusun,alsak kuzularimizda kucagimiza rahatlasak İnşaAllah.

Bende de oldu, tek kullanımlık bir ilaç içtim. Ama birdaha tahlil yaptırmadım, geçmiş midir ki? Çok hafif var demişti dr.

Hergün çamaşır değiştirmek, bol su içmek de faydalı...

Bende de oldu, tek kullanımlık bir ilaç içtim. Ama birdaha tahlil yaptırmadım, geçmiş midir ki? Çok hafif var demişti dr.

Hergün çamaşır değiştirmek, bol su içmek de faydalı...

Evet ben 1 litre anck icebiliyorum ya sarida akintim var,sizde akinti varmi

Evet ben 1 litre anck icebiliyorum ya sarida akintim var,sizde akinti varmi
bende de oldu sadece su sana yardim.eder oyle bir litre suyla da olmaz. yedigin yemek kadar ictigin suya da ihtiyaci var bebeginin hem de bu sicakta en az 3 litre. su icmedigin icin enfeksiyon olmussundur. gebelik hormonlari neden oluyor. eger su icmezsen tekrar eder. ilac kullanip durursun lohusalikta da tekrar eder...

Hic susamiyorum,3 lt nasil icilirki

Aslinda bayanlar hamile olmadiklarinda da idrar yolu enfeksiyonu geciriyorlar ama bu kadar cok kontrol altinda olmadigimiz icin pek farketmiyoruz sanirim. Hamilelik doneminde surekli doktor kontrolunde olunca bilincleniyoruz. Her hamilenin basina gelebilecek birsey bu. Onlemini aldiktan sonra allahim izniyle ciddi birsey olmaz.

Genelde tüm hamilelerde olur.bol su için.dört litre.yarım kiloluk şişem vardı.sürekli yudumlardım.mutlaka için;hem ödeminiz olmaz.enfeksiyondan kolay kurtulursunuz.hem bebegin suyu azalmaz.

Mutlaka ilaclarini al hamilelikte oluyor ve ayni zamanda tedavi edilmedigi zaman erken doguma yol aciyor. bi onceki cocugumda takip ettigim forumda kizlardan birinin bu yuzden 29. haftada suyu gelmisti. Allah gostermesin. Kizilcik suyu bakteriye birebir bulabilirsen onu tavsiye ederim

İdrar yolu enfeksiyonu oldunuzmu kizlar?
Ben çok oluydm hatta evlendikten sonra başladı daha bir senedir olmuyorum çok şükür çok beter bir durum üstelik yaz kış dinlemezdi benmki en son ameliyat ddi doktor bnm böbreklerime falan vuruyordu ama.olmadım bi ilaç verdi bana adini hatrlamyrum ondan sonra hiç olmadm

Hergun bir çorba kaşığı kadar yabanmersini kurusu tüketin. Özellikle hamilelikte birebir. Melesef tek çaresi bu çünkü antibiyotik kullandıkça tekrar ediyor. Antibiyotik o bölgedeki tüm bakterileri yok ediyor. Haliyle orda bulunması gereken yararlı bakteriler de yok olmuş oluyor ve orası tüm bakterilere açık hale geliyor. Ben hamileligimde böyle engelledim. Yabanmersinini hergun yerseniz yeni bakteri oluşumunu da engeller. Çocuklarda da rahatlıkla kullanılır bu sebeple. Doktor tavsiyesidir. Geçmiş olsun, hayırlı doğumlar.

Ben normal de de çok sık olurum suands ds var tek kullanimlik monurol kullandım ama geçmedi önümüzdeki hafta 1 tane daha içeceğim.erken doğum riski yaptı bende çok da midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…