Hamilelikle antidepresan kullanan varmi?

YelizGokhanAltay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
3
1
1
38
Slm.arkadaşlar ben 12 haftalık hamileymişim yeni öğrendim şok olduk çünkü tedavi görüyodum anksiyete için 1 hafta oldu öğreneli ilacı bıraktim mecbur hemen ama şuan mahvolmuş durumdayım acaba ilaç kullanan varmi

Slm.arkadaşlar ben 12 haftalık hamileymişim yeni öğrendim şok olduk çünkü tedavi görüyodum anksiyete için 1 hafta oldu öğreneli ilacı bıraktim mecbur hemen ama şuan mahvolmuş durumdayım acaba ilaç kullanan varmi
Merhaba bende 5 haftalık hamileyim venegis 37.5 kullanıyordum 2 hafta önce tesadüfen yarım doza indirmeye başlamıştım bırakmak için beklenmedik bir şekilde hamile olduğumu ögrendim. 2 gün hiçbir semptom yoktu ama bugün sabahtandır kusuyorum ruh halim epeyi kötü doktor hiçbir antidepresanı önermiyor kesimlikle bebege geçtiğini söyledi .sadece passiflora kullandım bugün oda birqz uyuttu beni süreç biraz sıkıntılı yprumları okudukça moralim daha çok bozuluyor ilerleyen süreçte ne olucak hiç bilmiyorum

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim venegis 37.5 kullanıyordum 2 hafta önce tesadüfen yarım doza indirmeye başlamıştım bırakmak için beklenmedik bir şekilde hamile olduğumu ögrendim. 2 gün hiçbir semptom yoktu ama bugün sabahtandır kusuyorum ruh halim epeyi kötü doktor hiçbir antidepresanı önermiyor kesimlikle bebege geçtiğini söyledi .sadece passiflora kullandım bugün oda birqz uyuttu beni süreç biraz sıkıntılı yprumları okudukça moralim daha çok bozuluyo
İlaç sonrasında bebekte yoksunluk yapıyo yani senin şuan ilacı bıraktığındaki etki çocuk dogduktan sonra alamadığı için öocuga geçicek buralarda çok olumsuz şeyler yazılıp çiziliyo zaten okudukça daha çok moralim bozuluyo biraz moral ve farklı ugraşlarla zaman geçirmek gerekecek ben ilacı 3 gün almıyorum 3. Günümde sabah çok kötü uyandım kafamı yastıga koyamadın saatlerce doktor passiflora tablet yada şurup iç dedi onu içtikten sonra uyuyabildim kendime geldim yani süreç nasıl gidicek bilmiyorum ama umarım birkaç haftada etkielr kesilit biraz dua biraz pozitiflik

Bende de anksiyete bozukluğu var kızlar biraz ileri hemde hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım hele kullandığım zaman bebeğe bir şey olmuş mudur diye çok korktum organ yetmezliği falan olur mazallah diye hamileliğim boyunca sadece kızıma bir şey olacak kaygısı vardı onun haricinde hep bebeğime odaklandım çünkü çok istiyordum kızım doğdu ve iki aylık en yakın zamanda doktora gidip ilacıma başlamam gerek lohusa beni mahvetti birde kaynana olayı ve herkesin şöyle yap böyle yap demeleri beni bozdu sizde sadece hamileliginize odaklanın ben evden bile çıkamayan biriydim insanların korkusuna sanki hep başıma kötü bir şey gelecek korkusu falan filan 1 sene hiç evden dışarı çıkmadım ve her şey başa sardı insanlardan yine korkmaya başladım

Etkiler biraz pskolojik ben bırakalı 1 ay olucak çok şükür ilk hafta dışında bir sarsıcı etki olmadı ilk başlarda mide bulantı baş dönmesi ve uykusuzluk olarak kendini gösterdi 3.haftadayım şuan ilacın bir etkisi kalmadı tam doz azaltmadan birden bırakmak zorunda kalfm bende

Back
X