- 14 Mayıs 2015
- 49
- 13
- 30
- Konu Sahibi Toz pembe Hayeller
Merhaba kızlar ben bu sayfayı çok sevdim ve yeni üye oldum.1yıldır evliyim 3 ay oldu tedavi oluyorum doktor mayıs ayı artık hamile kala bileceyimi söyledi ve yumurta çatlatma iynesi yaptı birde progesteron iğnesi bir gün arayla 6 gün kullanmamı söyledi çatlatma iğnesinden sonra belimde ağrılar ayaklarımda ağrılar hiss etmeye başladım adete 6,7 gün kala kabızlık ve şiddetli göğüs ağrılarım başladı şimdiye kadar böyle göğüs ağrısı yaşamadım büyümüşdü ve dokunmak mümkün diyildi bi yere sarktıkca dahada ağrıyordu halsizlik mide bulantısı baş dönmesi yataktan kalkamıyodum kasıklarım batma gibi ağroyodu 10,15 dak fazla ayakta kalamıyodum artık hamile olduğumdan çok emindim herkeste öyle söylüyordu . 10 mayıs adet olacaktım adetim bir gün gecikti test yaptım negatif çabuk davrandım diye düşündüm 13 mayıs yine yaptım yine göstermedi ola bilir diye düşündüm çünki progesteron iğneside hamilelik olmadıkta adetin olmasını sağlıyordu sonuç negatif olsada çok inanıyordum ve 13 akşam adetim başladı düşünüyorum acaba hamilelikle ilgili çok düşündüyümüzde hamile olma ihtimalimizi azaltıyomuyuz herşey bu kadar hamilelik işaretiyken neden adet oldum? Bana cevap veren olursa çok sevinirim bunları yaşayan oldumu? Ve hamileliyi çok kafaya taktığımızda olma ihtimali azalıyormu? Lütfen yardımcı olun