Hamilelikle ilgili çok düşündüyümüzde hamile kalma ihtimalimiz azalıyormu?

Toz pembe Hayeller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
49
13
30
Merhaba kızlar ben bu sayfayı çok sevdim ve yeni üye oldum.1yıldır evliyim 3 ay oldu tedavi oluyorum doktor mayıs ayı artık hamile kala bileceyimi söyledi ve yumurta çatlatma iynesi yaptı birde progesteron iğnesi bir gün arayla 6 gün kullanmamı söyledi çatlatma iğnesinden sonra belimde ağrılar ayaklarımda ağrılar hiss etmeye başladım adete 6,7 gün kala kabızlık ve şiddetli göğüs ağrılarım başladı şimdiye kadar böyle göğüs ağrısı yaşamadım büyümüşdü ve dokunmak mümkün diyildi bi yere sarktıkca dahada ağrıyordu halsizlik mide bulantısı baş dönmesi yataktan kalkamıyodum kasıklarım batma gibi ağroyodu 10,15 dak fazla ayakta kalamıyodum artık hamile olduğumdan çok emindim herkeste öyle söylüyordu . :110:10 mayıs adet olacaktım adetim bir gün gecikti test yaptım negatif çabuk davrandım diye düşündüm 13 mayıs yine yaptım yine göstermedi ola bilir diye düşündüm çünki progesteron iğneside hamilelik olmadıkta adetin olmasını sağlıyordu sonuç negatif olsada çok inanıyordum ve 13 akşam adetim başladı düşünüyorum acaba hamilelikle ilgili çok düşündüyümüzde hamile olma ihtimalimizi azaltıyomuyuz herşey bu kadar hamilelik işaretiyken neden adet oldum? Bana cevap veren olursa çok sevinirim bunları yaşayan oldumu? Ve hamileliyi çok kafaya taktığımızda olma ihtimali azalıyormu? Lütfen yardımcı olun:KK51:

ben bir çok insan tanıyorum hamile kalmayı düşünmediğim bir ay hamile kaldım diyen. bende ilk bebeğimi düşük yaptım ona hamile kaldığım ayda benim aklıma hiç gelmemişti hatta adetimi bekliyordum birden baktım 5 gün geçikmiş farkında olmadan hemen test yaptım hamilelik vardı

Ama unutamıyorum kiii şimdi doktor bir daha hamile kalmak için reçete yazdı haziran ayı için düşünmeden yapamıyorum qaliba beyinle alakalı hamiş olmak canım şimdi senin bebeyin varmı?

Ama unutamıyorum kiii şimdi doktor bir daha hamile kalmak için reçete yazdı haziran ayı için düşünmeden yapamıyorum qaliba beyinle alakalı hamiş olmak canım şimdi senin bebeyin varmı?
yok canım ilk gebeliğim 5 haftalık düşükle sonuçlandı 7 martta daha da hamile kalamadım ama bu aydan umutluyum sanki olacak gibi.

İnşallah olur Rabbim herkese nasib etsin :anneadayı: bu ay takmayakım kafaya akışın burakmak en güzeli bakalım nolucak
düşünürsen vücudu strese sokarsın gebeliği gerçektende etkilersin. düşünmemek gerekio biliyorum çok zor düşünmemek ama takmıcaksın. bide belirtiler öyle adetin geçmeden başlamıyo sen kendin psikolojik olarak herşeyi hamileliğe yoruyosun çünkü ben gerçekten ciddi belirtilerin hepsini bat geçtikten sonra yaşamaya başlamıştım. bence bat öncesinde vücudu dinlememekte fayda var

juno_dreamer yazdıkların çok iyi geldi bana çok teşekkür ederim mutlu hiss etdim bir anda artık kafaya takmam yok olurdada adetden sonra belirlenir kafaya takınca insan en ufak ihtimali bile deyerlendiriy ama söylediklerin çok doğru bir yerde de okumuştum 3 haftata kadar hamilelik hiss edilemez diye çok teşekkürler bilgin için :KK24:

Merhaba kızlar ben bu sayfayı çok sevdim ve yeni üye oldum.1yıldır evliyim 3 ay oldu tedavi oluyorum doktor mayıs ayı artık hamile kala bileceyimi söyledi ve yumurta çatlatma iynesi yaptı birde progesteron iğnesi bir gün arayla 6 gün kullanmamı söyledi çatlatma iğnesinden sonra belimde ağrılar ayaklarımda ağrılar hiss etmeye başladım adete 6,7 gün kala kabızlık ve şiddetli göğüs ağrılarım başladı şimdiye kadar böyle göğüs ağrısı yaşamadım büyümüşdü ve dokunmak mümkün diyildi bi yere sarktıkca dahada ağrıyordu halsizlik mide bulantısı baş dönmesi yataktan kalkamıyodum kasıklarım batma gibi ağroyodu 10,15 dak fazla ayakta kalamıyodum artık hamile olduğumdan çok emindim herkeste öyle söylüyordu . :110:10 mayıs adet olacaktım adetim bir gün gecikti test yaptım negatif çabuk davrandım diye düşündüm 13 mayıs yine yaptım yine göstermedi ola bilir diye düşündüm çünki progesteron iğneside hamilelik olmadıkta adetin olmasını sağlıyordu sonuç negatif olsada çok inanıyordum ve 13 akşam adetim başladı düşünüyorum acaba hamilelikle ilgili çok düşündüyümüzde hamile olma ihtimalimizi azaltıyomuyuz herşey bu kadar hamilelik işaretiyken neden adet oldum? Bana cevap veren olursa çok sevinirim bunları yaşayan oldumu? Ve hamileliyi çok kafaya taktığımızda olma ihtimali azalıyormu? Lütfen yardımcı olun:KK51:

Canim stres cok onemli.benim de 1 bucuk yil olmadi hemde hic bir sorun yoktu her testi yaptirdik,esim de bende kontrol olduk doktor artik sana yapcagim bisey yok psikolojik dedi. Bende o ay ise gireyim bari dedim o ay isten hic aklima gelmedi biraktim gitti ise odaklanmistim.8 gun gecti adetimden oyle test yaptim inanamadim. Ama ondan onceki her ay adetime gun sayiyodum surekli belirti ariyodum her ay agliyodum.sonra Rabbime biraktim dedim ne zaman hangi yil hayirliysa o zaman olsun dedim..bazen cok istedigin seyi, smski tuttugun seyi birakman lazimki sana gelsin..senin daha cok yeni.insallah en kisa zamanda olur merak etme.

Kızlar bitanesiniz ben azeriyim sizin kadınlarda bizim kadınlar gibi aynen boşuna dememişler bir millet iki devlet diye bana nasıl motivasyon verdiniz anlatamam hepinize çok teşekkürler İnşallah hamile olursam paylaşıcam sizinlede :KK68:

X