Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu tam benim merak ettiğim soru..benim de ilk ultrasondan beri 10 gün geriden geliyor ama hep 10 gün o yüzden geç döllenmedir diyor doktor ancak doğum günü için sat ı baz alıyor..çelişkili durum yani sat ı geçerse sezeryanla alalım diyor..siz hangi tarihe göre doğum yaptınız?
benim de sat'a göre 34.hafta içersinde olmam gerekiyor..ama 32.hafta da görünüyor.doktor gelişiminin ve suyunun iyi olduğunu söyledi.bilmiyorumkismile..eğer sizinde dediğiniz gibi sat'a göre doğum oluyorsa fazla bişi de kalmamış çünkü doktor herhangi bişi demedi
Benim ilk önce 2 hafta geriden gidiyordu son ay 4 hafta bile geriye düştü. Doktor gelişim geriliğinden şüpheleniyordu. Bebeğim sat a göre gününü geçince beklemeyelim diyince endişelendim ve 40+2 de sezaryen oldum. Sonuç bebeğim 3.200 doğdu gayet kilosu boyu yerindeydi. Ultrason yanıltabiliyromuş 2 haftaya takmayın.
ben 39+1 deyim baştan beri bebeğim sata göre 2 hafta geride
ve doğum da sata göre olmadı olsaydı 8 martta doğurmam gerekirdi
6 günüm var inşallah
yani geç döllenmede sata göre değil,ilk aylardaki ultrason sonucuna göre oluyor doğum tarihi