Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testinizin markası neydiKızlar varmı yoksa kuruma cızgısımı 2.3 dakıka cıktı
Testinizin markası neydi doctor dünde bunlar yaptım
Kafam ıyıce karıstıTestinizin markası neydi
Sağolun canımVar gibi bence kan verin bugün
Artı med ise pek güvenilir değil başka markalarda dene inşallah vardır da bizi yanıltıyodurKızlar varmı yoksa kuruma cızgısımı 2.3 dakıka cıktı
Days Doctor gebelik testi kulandım cANIMArtı med ise pek güvenilir değil başka markalarda dene inşallah vardır da bizi yanıltıyodur
Ayyy hadi inşallahDays Doctor gebelik testi kulandım cANIM
AMİN SAGUL CANIM BENIMDARISI ISTEYEN HERKEZEAyyy hadi inşallahkan ver netleşsin
Bende dün öğrendim kan vermiştim darısı diğer arkadaşların başına inşallahAMİN SAGUL CANIM BENIMDARISI ISTEYEN HERKEZE
SAGLIKLA DUNYA GELMEYI NASIP EYLESIN ALLHIMBende dün öğrendim kan vermiştim darısı diğer arkadaşların başına inşallah![]()
KURUMA CIZGISI DIYE KORKUYORUMBende dün öğrendim kan vermiştim darısı diğer arkadaşların başına inşallah![]()
canım days doctor yalancı pozitif cıkarıytor bosuna kan verme. bekle bir kaç gün sonra bir daha test yap koyulasırsa verirsinKızlar varmı yoksa kuruma cızgısımı 2.3 dakıka cıktı
BUGUN BIRDAHA ALACAM BAKALIM BASKA MARKASIN ONU DENIYCEMcanım days doctor yalancı pozitif cıkarıytor bosuna kan verme. bekle bir kaç gün sonra bir daha test yap koyulasırsa verirsin
Hayırlısı olsun canım testi değiştir istersen bide öyle deneKURUMA CIZGISI DIYE KORKUYORUM
Âmin canım Allah razı olsunSAGLIKLA DUNYA GELMEYI NASIP EYLESIN ALLHIM
DUN BASKA TEST ALDIM ONDA SILIK CIKTIcanım days doctor yalancı pozitif cıkarıytor bosuna kan verme. bekle bir kaç gün sonra bir daha test yap koyulasırsa verirsin
BAKALIM BUGUN DEGISTIRECEM BAKALIMHayırlısı olsun canım testi değiştir istersen bide öyle dene
HANGI TESTE INANACAGIM SASIRDIK ARTIKÂmin canım Allah razı olsun![]()
dene bir daha bakalım, at burayadaDUN BASKA TEST ALDIM ONDA SILIK CIKTI
BAKALIM BUGUN DEGISTIRECEM BAKALIM