hamilelikta karın ağrısı çeken varmı :(

masallale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
25
0
36
İçel Mersin
12. haftamızın içine girdik bebişimle. progestan ve crinone kullanıyorum düşük tehlikesi için. bu 11 haftadır durmak dinmek bilmeyen karın ağrılarım var. yanma tarzında. hele sabah yataktan kalkmak artık işgenceye dönüştü. dr uma göre normaaal
birgün olsun o ağrıyı çeksin bakalım ona da normal gelecekmi diyorum bazen. aranızda bu tip agrı çeken oldumu hanımlar?? gerçekten çok korkuyorum bazen

Son düzenleme:
benim ilk hamileliğim düşük olmuştu tam 1 aylıktı bebeğim ama bilmediğim için karnım ağrıyor adet olamıyorum diye bol bol aspirin içtiğim için olmuştu.Sonraki hamileleiğimde de başta öyle adet ağrısı gibi ağrılarım oldu yine çok korktum düşük olcak diye doktorlarda kaldım herseferinde bana düşük tehliken yok ağrılar normal demelerine rağmen korkuyordum.^ayın sonuna kadar sanırım sürmütü ağrılarım hatta ilerleyen aylarda da adet olmam gereken zamanlarda ağrırdı karnım normal yani bebeişimi kucağıma aldım sağ salim çok şükür korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…