TM cnm cevabın için teşekkür ederim kontrole gidince isterim12 haftadan sonra kullandırmıyorlar genelde canım. Onun yerine artık multivitamin ve demir kullanman gerekiyor D vitamini kullanman gerekiyor. Bunları doktorun yazacaktır aslında. Multivitaminlerin içinde zaten folik asit oluyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim kafam karışıktı bu konuda gidince verir doktor sanırımGenelde çoğul gebelerde doğuma kadar kullandıran doktor var ama arkadaşın dediği doğru multivitamin ve demir hapı içinde zaten var folik asit
Sağlık ocakları da veriyor ücretsiz haberin olsun benim bitti artık multivitamin ama geç öğrendim biraz yaTeşekkür ederim kafam karışıktı bu konuda gidince verir doktor sanırım
Multi vitaminmi veriyor cnm ücretsizSağlık ocakları da veriyor ücretsiz haberin olsun benim bitti artık multivitamin ama geç öğrendim biraz ya
Demir hapı multivitamin d vitamini hepsini veriyor. Geçen gittiğimde istediğin kadar al dedi ebe bende yeni öğrendimMulti vitaminmi veriyor cnm ücretsiz
Ya ne güzel bende gidip alırım olmazsa canım iyiki söyledin daha ancak bayramdan sonra gidicem baya zaman geçmiş olur bı hafta bı gideyimDemir hapı multivitamin d vitamini hepsini veriyor. Geçen gittiğimde istediğin kadar al dedi ebe bende yeni öğrendim
Kullanılabilir ama gerek yok bundan sonra ki evrede eğer bir kan düşüklüğü sorununuz varsa onalara başlar. Folik asit de bir demir gurubudurSlm hanımlar 12.haftayi doldurdum doktorum beş haftalık hamileyken yarım folik asit almamı önerdi birkez günde şimdi devam etmeli miyim bilginiz varmı kontrole bayramdan sonra gidecegim inşallah
Anladım cnm ben hiç birşey yiyemiyom bulantidan doktora gitmemede var danışmak istedimKullanılabilir ama gerek yok bundan sonra ki evrede eğer bir kan düşüklüğü sorununuz varsa onalara başlar. Folik asit de bir demir gurubudur
11+2 de biraktırmıstı doktorumSlm hanımlar 12.haftayi doldurdum doktorum beş haftalık hamileyken yarım folik asit almamı önerdi birkez günde şimdi devam etmeli miyim bilginiz varmı kontrole bayramdan sonra gidecegim inşallah
Öylemi bende bırakayım o zaman teşekkür ederim11+2 de biraktırmıstı doktorum
Bence doktoruna sor oyle bırak onun yerine multivtamn verdi benim kiÖylemi bende bırakayım o zaman teşekkür ederim
Cnm doktoruma bayramdan sonra gidicem inşallah o zamana kadar bebek baya büyümüş olcak zarar verir diye korkuyorum diğer gebeligimde hiç kullanmadım aslında vitamin vesayre bunda kanamam falan olmuştu ondan temkinliyimBence doktoruna sor oyle bırak onun yerine multivtamn verdi benim ki
Cnm pazartesi sağlık ocağından ücretsiz vitamin almaya gideceğim hemsireden mi istemem gerekiyo ücretsiz alabilmem için yoksa doktorun yanına mi cikmaliyim bilgi verirmisinSağlık ocakları da veriyor ücretsiz haberin olsun benim bitti artık multivitamin ama geç öğrendim biraz ya
Bizim direk ebe var ilgilenen kendi diyo istediğini al dersen vitaminlerim bitti yardımcı olurlarCnm pazartesi sağlık ocağından ücretsiz vitamin almaya gideceğim hemsireden mi istemem gerekiyo ücretsiz alabilmem için yoksa doktorun yanına mi cikmaliyim bilgi verirmisin
TM cnm sagolBizim direk ebe var ilgilenen kendi diyo istediğini al dersen vitaminlerim bitti yardımcı olurlar
Benim doktorum gebeliğin başından beri hamileler için İngiltere üretimi bir vitamin ve folik asit takviyesi verdi. Gebelik sonuna kadarSlm hanımlar 12.haftayi doldurdum doktorum beş haftalık hamileyken yarım folik asit almamı önerdi birkez günde şimdi devam etmeli miyim bilginiz varmı kontrole bayramdan sonra gidecegim inşallah
Benim doktorum gebeliğin başından beri hamileler için İngiltere üretimi bir vitamin ve folik asit takviyesi verdi. Gebelik sonuna kadar
[/QUOTE özel doktormuydu cnm ben beş haftalıkken gittim yarım folik asit verdi kanamam vardı progestaran vermişti bide başka birşey vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?