Helal olsun kız sana... Ben eşim giderken kalkamıyorum bile. Bi tek yataktan güle güle diyebiliyorum.
Dediğin gibi birincileri büyütelim de sağlıkla inşallah. 2.ler kalsın :)
Sabah kahvaltısında cok açtım ama hemen doydum gibi oldu şimdi yeniden acıktım mı bilmiyorum ama yiyemem. Bilmiyorum ya midemiz de bi tuhaf.
aaaa bu ara gece su gibi ter içinde uyandım. Bıktım yaav duş almaktan. Çok zor geliyor. Ama sabah kalkıyorum terlemişim e öyle de olmuyor. Ateş asıyor dediğin gibi. Bakalım bizimki ne diyecek kontroller artık zahmet olmazsa haftada bir olsun yani! :) Ama 15te bir bile olabilir diye düşünüyorum kendiminki adına.Sezeryan derse bile canım genelde sorun yoksa 1 hafta önce alıyorlar cok erken olmaz. Yani haziranın ilk haftası alır gibi geliyor. Benim doktor öyle demişti.Geçen ayaklarım nasıl dolma olduuu. bi baktım kocaman. Sanki benim ayağım değil. Kolonya döküp serinliyorum ben ayaklarıma. kolonya dökütm biraz masaj yaptırdım yukarı koydum ayaklarımı sonra indi yavaş yavaş. El parmaklarımda öyle birşey henüz yaşamadım ama sen yaşadığına göre yakındır benim de.
bir de evde ferah ferah eşimin tişörtlerini giyiyorum evde. geçen diyor benim gri tişörtüm yeni yıkanmıştı ( artık kendisi astığı için çamaşırları iyi biliyor ) ama burda yok ne oldu acaba? Ben de odadaydım. Bir geldi odaya aaa pardon sen giymişsin :)[/QUOTE
Çok hasta olmadığım sürece eşimin kahvaltısını mutlaka hazırlarım canım çalışmadığım dönemde de mutlaka uğurlarım evden. Teşekkür ederim ayrıca helal olsunu kaptım:)
Var ya bana duş almak bile artık ağır geliyor ya hele ki saçımı kurutmak tam bir işkence. Ama dediğin gibi mecburen giriyorum bende her gece terlediğim için. Dün akşam düşündümde Allahım dedim yaz mevsiminde son aylarını geçirecek olan hamilelerin yardımcısı ol. Biz daha bu ayda böyleysek yazın o kavurucu sıcağında ne yapardık bilemem.
Canım ya bence artık oğlanlar midelerimize baskı yaptığı için yanma arttı. Birde benim gastritim var böyle mevsim değişikliklerinde mutlaka mideme vurur tabi ilaçta alamıyorum onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Kız bravo sana benim hiç aklıma gelmedi ya eşimin tişörtlerini giymek:) Dar dar giyiyordum benimkileri anaaa bende giyeyim bari benim adamınkilerden:) Şöyle ferah ferah ohhh iyi olur.
Sezeryanda son haftaya kadar beklemiyorlar mı? Öncesinde alıyorlar yani hııımmm. O zaman mayıs sonu gibi bile olabilir yani doğum öyle mi? En son doktor doğum tarihi için 9 haziran demişti bizede. Biz eşimle onun esprisini hep yapıyoruz kendi aramızda. Önümüzdeki hafta kontrole gidicez ya eşim diyor doktor artık seni doğuma çağırır bu gidişle. Bende diyorum öyle görünüyor baksana millet artık haftada 1 gidiyor bizimkiler yine bizi 1 ay sonrasına attı acaba diyorum adam hafta dedi de biz mi ay anladık:)
Bu arada bugün birşey okudum. Bebek ilk doğunca 1 çay kaşığı nar suyu vermek çok gazının olmasını engelliyormuş ve gaz sorunu yaşamıyormuş. Ben ilk defa duydum böyle birşey acaba sen biliyor musun Nazlıcım?
Ben çalışırken biz de erken kalkıp yapardık kahvaltımızı, sonra ben izne ayrıldıktan sonra da 2 3 hafta yaptık. Daha sonra ben kalkamadım. Eşim de yat sakın kalkma diyor zaten. Ben de kalkmıyorum. Ama gerçekten çok güzel birsey sen o kadar ağırlasmana rağmen kalkıyorsun.
Ben bugün hamileliğin 36. haftasını okudum, çoğu yerde bebek doğum pozisyonu aldıktan sonra midede ve ciğerlerdeki baskı azalır, yanma ve nefes problemleri azalır diyor. bizimkiler niye arttı?Kafam karıştı. Sanırım aşağı inmediler bizimkiler hala yukarda yaşıyorlar. Ama aşağıda da baskı var. Sık sık wc turları olunca ben aşağıya inmiştir diye düşündüm.
Giy tabiki, ben gündüz eşimin tişörtü ve kendi hamile eşofmanım, gece yatarken de onun şortlarından giyiyorum çünkü çok terliyorum esofmanımla. :)
Ablamın bebeğini de normal doğum tarihinden 5 gün önce almışlardı. Hatta bazı doktorlar 2 hafta önce bile alıyormuş. Bizimki 1 hafta dedi Allahtan. Bizim de doğum tarihimiz 11 Haziran görünüyordu. Bakalım ne olacak.Senin doktorla benim doktor bi sonraki randevuyu doğurmadan önce versinler de :)
Bak hiç duymamıştım bunu. Hastanede vermek lazım o zaman demi? bizde hastanede genelde ilk ağzı zemzemle açılır, o yüzden zemzem aklımdaydı ama nar suyu da götürürüz eğer gaz sorunu yaşamayacaksa.
bizim biliyorsun bebekler erkek olunca ben çok korkuyorum. Erkeklerde daha cok oluyormuş gaz sorunu. İnşallah bizi zorlamazlar bebeklerimiz