Hamilelikte 8.hafta nasılsınız kızlar

Kızlar kahverengi akıntinız oluyo mu sizinde ben progestan kullaniyorum günde iki kez ama yine de geçmiyo.

Bugun gittim dr a tam 8hafta 1günlük normaldi kalp atışı fln ama kesenin dışında içkanama olmuş yani aslında kanamam yoktu içerde olmuş sesi Progestan kullan bişey olmaz dedi Bayram'dan sonra tekrar görüneceğiz dr a

Bugun gittim dr a tam 8hafta 1günlük normaldi kalp atışı fln ama kesenin dışında içkanama olmuş yani aslında kanamam yoktu içerde olmuş sesi Progestan kullan bişey olmaz dedi Bayram'dan sonra tekrar görüneceğiz dr a
gecmis olsun canim bizim günlerimiz aynı sanırım seninle

:KK51::KK51::KK51:
gecmis olsun canim bizim günlerimiz aynı sanırım seninle
Saol caanım çok az Bi fark var o da sanırım benim adet günüm 28günde 1değil 26/25günde bir oluyor sanırım bu da etkiliyor burada veya başka hamilelik hesaplama programlarında 7h6günlük ama dr da 8h1g :KK51:yola cıkmama bişey demedi ama alttan fitil beni biraz tırsıtıyor aman bebişime bişey olmasın da kullanacağız artık

Merhaba arkadaşlar. Bende de yemekten yarım saat sonra bisey oluyor sanki hiç bsey yememis gibi. Hormonlar yapıyormuş. Yalnız hava çok sıcak o çok kötü yapıyor. Yaşam hemen uyur haldeyim.

çok halsizlik yaşıyorum. sabah ilk işim su içmektir fakat içince miğdem bulanıyor :( acıkıyorum fakat canım hiçbirşey yemek istemiyor. yalnız güzel bir şey oldu; tatlı ve çikolatadan soğudum :)))

çok halsizlik yaşıyorum. sabah ilk işim su içmektir fakat içince miğdem bulanıyor :KK43: acıkıyorum fakat canım hiçbirşey yemek istemiyor. yalnız güzel bir şey oldu; tatlı ve çikolatadan soğudum :)))
Benimde oyle surekli halsizim. Acikiyorumama canim bisey yemek istemiyor. Surekli bulantim var meyva yiyiyorum bende surekli. Rahatlatiyor. Ama bu seferde meyvadaki asit midemde hazimsizlik ve yanma yapiyor. Sicaklarda canasi.

Benimde oyle surekli halsizim. Acikiyorumama canim bisey yemek istemiyor. Surekli bulantim var meyva yiyiyorum bende surekli. Rahatlatiyor. Ama bu seferde meyvadaki asit midemde hazimsizlik ve yanma yapiyor. Sicaklarda canasi.
Meyveyle ekmek ye bastırır caanım

Benim gecen haftaydi ama simdi gecti. Ben cok tedirgindim belde ondan olmustur. Seninkide belki oyle biseye baglidir. Dr a soyledinmi bu sikayetini?

Merhaba kızlar. Hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucaginiza alın inşallah. Size bi soru soracam aslında :110: hamilelik belirtileri arasında bacak ve eklem ağrısı olan varmıydi..

8. haftamin icindeyim ben de. Yasadigim hic bir belirtiyi cok yogun yasamiyorum. Midem bulaniyor gibi oluyor geciyor, canim sürekli biseyler yemek istiyor. Bazen istesem de yiyemiyorum, bel agrisi oluyor. Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah kucagimiza almayi

Bende aynıyım canım bulantı ara ara ama hiç kusmam yol bel ve baş agrım çok fazla salı kontrolüm var Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Back
X