- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun canim bizim günlerimiz aynı sanırım seninleBugun gittim dr a tam 8hafta 1günlük normaldi kalp atışı fln ama kesenin dışında içkanama olmuş yani aslında kanamam yoktu içerde olmuş sesi Progestan kullan bişey olmaz dedi Bayram'dan sonra tekrar görüneceğiz dr a
Saol caanım çok az Bi fark var o da sanırım benim adet günüm 28günde 1değil 26/25günde bir oluyor sanırım bu da etkiliyor burada veya başka hamilelik hesaplama programlarında 7h6günlük ama dr da 8h1ggecmis olsun canim bizim günlerimiz aynı sanırım seninle
Benimde oyle surekli halsizim. Acikiyorumama canim bisey yemek istemiyor. Surekli bulantim var meyva yiyiyorum bende surekli. Rahatlatiyor. Ama bu seferde meyvadaki asit midemde hazimsizlik ve yanma yapiyor. Sicaklarda canasi.çok halsizlik yaşıyorum. sabah ilk işim su içmektir fakat içince miğdem bulanıyoracıkıyorum fakat canım hiçbirşey yemek istemiyor. yalnız güzel bir şey oldu; tatlı ve çikolatadan soğudum :)))
Meyveyle ekmek ye bastırır caanımBenimde oyle surekli halsizim. Acikiyorumama canim bisey yemek istemiyor. Surekli bulantim var meyva yiyiyorum bende surekli. Rahatlatiyor. Ama bu seferde meyvadaki asit midemde hazimsizlik ve yanma yapiyor. Sicaklarda canasi.
Bende de arada bir oluyor.kalp çarpıntsı yaşayan var mı bende öyle şiddetli oluyo ki 3-4 saat sürüyor
bende sık oluyor napacağımı bilemiyorum bazenBende de arada bir oluyor.