Hamilelikte 8.haftada Sürekli Azar Azar Kan Gelmesi

suraboyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
1
0
1
21
Merhaba ben 8 haftalık hamileyim. Kocam ve ben birkaç gün önce seks yaptık ve vajinal kanamam başladı. Daha sonra hastaneye gittik ve normal olduğu ve bebekle ilgili her şeyin yolunda olduğu söylendi. O zamandan beri hala kahverengi renkte hafif lekelenmem var, ara sıra karnımda hafif kramplar oluyor (regl olmuş gibi ama o kadar yoğun değil). Ne yapabilirim?

Ben daha 5 haftalığım doktorum dedi
Ki ilişki yasak değil ama kanama olursa mutlaka haberim olsun dedi kadın doğuma bi tekrar git bence

Devam ediyorsa tekrar görünmekte fayda var ne olur ne olmaz
Benim doktorum da kanamam vs olmamasına rağmen herkese üç ay yasaklıyorum ilişkiyi önlem amaçlı diyerek bize de yasakladı aslında bebeğin tutunma dönemi ilk üç ay ilişki için de tekrar doktora bir sorun bence

Aynısını bende yaşıyorum benim ilişki sonrası olmadı bayadır ilişkiyede girmemiştik. Kırmızı kan hiç görmedim ağrım da yok ama kahverengi akıntım 1 haftadır bitmiyor. Doktor rahimde kanama alanı oluşmuş dedi. İçerde biriken kan bi süre daha gelir dedi ve çok az da olsa düşük riskim olduğunu söyledi. Muhtemelen sizinkide öyle bir durum.

Bence doktorunuzu değişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…