Hamilelikte 9 cm kist lütfen yardım

symtrb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
127
36
48
30
Arkadaşlar merhabalar ablam adına yazıyorum ablam 7 haftalık hamile bundan iki hafta önce 4 cm su kist çıktı bugün kontrol oldu 9 cm ulaşmış kisti bu kistinde patlama riski varmış iç kanamaya sebep olabilirmiş araştırmaya sevk ettiler randevusuna daha da bi hafta var aranızda bu durumu yaşayan varmı patlama falan nasıl bi süreç oldu yardımcı olursanız sevinirim

Ben yaşamadım ama teyzem hamileyken yaşadı. Doğumda patlamıştı. Doğumu kendi isteyerek sezeryan oldu. Hamilelik boyunca bi sorun yaşamadı.

Ben hamileyken farketmedim
Ama erken doğum olunca sezeryan oldu
Dr sekiz tane kist aldım iyisi sezeryan yapmışım seni demişti daha ameliyattayken..
sorun olmadı
Ama bu tip şeyler değişiklik gösterebilir ben pozitif örmek olarak verdim ihmal etmeden Dr u dinlenmeli
Sağlık dolu bir gebelik diilerim

Arkadaşımın 7aylik olana kadar 20 cm geçmişti biraz ağrılı süreç oldu ama sezeryanla doğum yaptı o zaman bebekle birlikte onu da aldılar

Ben yaşamadım ama teyzem hamileyken yaşadı. Doğumda patlamıştı. Doğumu kendi isteyerek sezeryan oldu. Hamilelik boyunca bi sorun yaşamadı.
Bende bugün gitim 3 aylık hamileyim 20 cm kist var ameliyat diyolar kesin ve acil bende ne yapacağımı bilmiyorum

Ben hamileyken farketmedim
Ama erken doğum olunca sezeryan oldu
Dr sekiz tane kist aldım iyisi sezeryan yapmışım seni demişti daha ameliyattayken..
sorun olmadı
Ama bu tip şeyler değişiklik gösterebilir ben pozitif örmek olarak verdim ihmal etmeden Dr u dinlenmeli
Sağlık dolu bir gebelik diilerim
Teşşekür ederiz baya kafamıza taktık doğal olarak
Bende bugün gitim 3 aylık hamileyim 20 cm kist var ameliyat diyolar kesin ve acil bende ne yapacağımı bilmiyorum
Ya çok zor bi durum 3 ay da mı 20 cm gelişti . Bizi de 18 haftaya kadar belli olucak ama risk var dedi tabi iç kanama gibi araştırmaya gidince anlıcaz

Teşşekür ederiz baya kafamıza taktık doğal olarak

Ya çok zor bi durum 3 ay da mı 20 cm gelişti . Bizi de 18 haftaya kadar belli olucak ama risk var dedi tabi iç kanama gibi araştırmaya gidince anlıcaz
Vala ameliyat dediler ama bebek var çok zor belli kapalı ameliyat sıvı alınır kist boşaltılır bilmiyorum napsam

Back
X