Hamilelikte adet görmek

Afra Zorlu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2022
6
1
6
28
Merhaba arkadaşlar benim adet günüm 15 denk geliyor ayın 19unda test yaptım pozitif çıktı kan verdim betam 55.24 çıktı sonra kanamam başladı düşürdüm sandım bi hafta sonra mide bulantımdan şüphelenip tekrar test yaptırdım bu sefer betam 124.58 gibi bir şey çıktı kanamam hala devam ediyor son olarak bi beta testi daha istendi 02.09 da betam 158.98 çıktı ultrasyonda gebelik görülmedi bu durumu yaşayan var mı sizce sonuç nedir yardımcı olur musunuz betam iki katta atmıyo büyük ihtimal

Canım kimyasal gebelik olabilir ultrasonda görülmek icin çok kucuk daha degerlerde. Doktor kontrolune gitsen iyi olur bence

Sağlıklı bir gebelikte 2 günde bir %60 üzeri bir artış olması gerekiyor. Kadın doğum bölümünde tam bir muayene olmanızda fayda var.

Gebelik gözükmesi için en azından kese diyeyim ortalama 1500lerde gözüküyor.

Aynısı yakın zamanda başıma geldi pozitiften sonra kanamam oldu bitti düşürdüm sandım bir hafta sonra değerim çok fazla yükselmişti beta düzenli de artmıştı bir de 4 5 gün sonra tekrar kanama başladı betayı takip ettim kanamayla sıfırlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…