- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Canım tekrar doktora gitsen erken doğum olabilirMerhaba bayanlar 35+1 günlük hamileyim . 33+3 de sancı bulantı kusma sebebiyle acilde 2 gün kaldım 1 cm acılmam varmış doktor akciger geliştirici iğne yaptı erken doğum riskim varmış dinlen dedi çok şükür bu ara iyiydim ama 2 gündür de adet sancısına benzer karnım da ağrılar var meleğim sanki kasiklarimda hareket ediyor sizce bu normal mi Benim gibi olan var mı
Inan şu an acile gitmeye korkuyorum çığlık sesleri doğum sesleri alttan muayene beni çok korkutuyor bilmiyorum . Bu durumdan da korkuyorumCanım tekrar doktora gitsen erken doğum olabilir
Nst baksınlar muayene istemiyorum diyebilirsinInan şu an acile gitmeye korkuyorum çığlık sesleri doğum sesleri alttan muayene beni çok korkutuyor bilmiyorum . Bu durumdan da korkuyorum
Alttan muayene olmak istemediğinizi söylersiniz.Onlar duruma göre bakarlar.En azından içiniz rahatlarInan şu an acile gitmeye korkuyorum çığlık sesleri doğum sesleri alttan muayene beni çok korkutuyor bilmiyorum . Bu durumdan da korkuyorum
Peki nst de sancı kaç çıktı ben 3 gün önce gittim 30 40 arası oynuyorduIlkini 40.haftada ikinciyi 39.haftada dogurdum. O sekilde agrilar bende de surekli oldu, nstye girince sanci gorunuyordu. Bence suan olmasa da yarn muayeneye gidebilirsin,icin rahat eder.
Ederim canım rabbim bebek sahibi olmayı isteyen herkeze nasip eder inşallahBebek aşağı iniyor olabilir artk sormadınız mı doğum pozisyonuna geçmiş mi diye? Korkmayın sakin olun bence, yarında kontrole gidin neolur neolmaz gününüz azalmış çoğu bebek 40.haftayı beklemeden geliyor sonuçta. Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulun inşallah. Dua etmeyi unutmayın bebek sahibi olmak isteyen kişilere...
Inan hic hatirlamiyorum,ilkini Nst sonrasi acil doguma almisti 2013 yilinda. O yuzden ihmal etme yarn git canim.Peki nst de sancı kaç çıktı ben 3 gün önce gittim 30 40 arası oynuyordu
Yarın kontrole gideyim bari . Her günüm hastahanelerde geçiyor maalesefInan hic hatirlamiyorum,ilkini Nst sonrasi acil doguma almisti 2013 yilinda. O yuzden ihmal etme yarn git canim.
Tuttum düzenli değil mesela şimdi yok ama bir saat önce vardı hemde 1 buçuk saat geçmedi. Herhalde bu doğum sancısı değil . O kadar şiddetli de değilBraxton hicks olabilir. Son haftalarda bende de oluyordu.
Gerçek doğum sancısının en bariz özelliği, sancıların belli aralıklarla gelmesi ve giderek sıklaşmasıdır. Örneğin önce 10 dkda bir, sonra 7, 5,3..
Sancınız olduğunda zaman tutun. Sancılar düzenli değilse endişelenmeyin. Vücut kendini doğuma hazırlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?