Hanımlar merhaba;
Doğuma 1 ay kaldı benim için büyük bir problem oldu,hamileliğin ilk zamanlarında kuaföre gittim sıkıntı olmadı.Şimdi son ay, kuaföre gitsem acaba bi zararı olurmu?Doğumu hızlandırıyormuş diye duydum. Acil bir durum olursa diye şimdiden gitmek istiyorum tertemiz oluyum her an diğer seylere güvenmiyorum en güzeli agda.Nezaman gitsem uygun olur.Siz hamileliğinizin son ayında ne yaptınız?risklimi kuaförde agda.Dr gitmeden yaptırmak istiyorum o yüzden soramadım dr.hamileleğimde bi risk, sıkıntı yok.
Teşekkürler yorumlarınız için
Iki kizimda da dogumdan bir gun once kuaforde agda yaptirdim sorun olmuyor merak etme bende o donem arastirdim sorun olmaz yani rahatlikla gidebilirsin hic alakasi yok
ya hamilesinizdir bi srum olck bılırsınız. ben 19 yasındayım en son 10 şubatta adet oldum ve 27 şubata sevgılımle ılıskıye gırdık. ısın kotusu 28 gundur adet olmuyorum. adama soyledım bosalmadım bi imkansız diyr bide kızıy bela oldun dıye . ya adam bosalmadıysa ıcımde hısetıgım sıcaklık neydı ya . test yapmaya csaretm yk bebek varmı bılmıyrm ama ne yapacam ou hiiiiiiç bilmiyrm bi aydınlatın şu kardeşinizi ya