- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğuk ağda iyi oluyo ama evet çok acılı ama alışıyosun bir vakit snraya kızlar ben bu ağda işinde acaip acı çekiyorum. yani düşünün ufacık yeri 3 saatte bitiriyorum. hani açık apandist ameliyatı olmuş insanım, o bile böyle acımamıştısiz nasıl böyle rahat oluyorsunuz? hele hamileyken bu acıyı en aza indirecek bir yönteminiz var mı?
Kızlar bu benim ilk hamileliğim daha yeni ama kimi tanıdıysam hep ağda yaptılar annem bile sadece doğuma giderken göremediği için jiletle almak zorunda kalmış ... Bende ağda ile alıyordum ama hamileliğimi öğrenince jilet yada tüy dökücü krem kullanıyorum ne olur ne olmaz ama baya rahatsız edici sert çıkıyo biraz zaman geçsin ağdaya döneceğim yada epilasyon makinesi
Yıllar önce lazer yaptırmıştım
Tamamen bitirmiyor ama önemli ölçüde azaltıp inceltiyor
Bazı yerleri almasan bile rahatsız etmiyor kısaltmak yeterli bide hanımlar bileniniz var mı bilmiyorum ama söyleyeyim her ay küçülen ay zamanında o tarihlerde tüylerinizi alın bu konuyla ilgili bi bayan var
KOZMİK BAKIM EPİLASYON TARİHLERİ diye yazın çıkar
O bayan sağolsun her ay o tarihleri yazıyor eğer tüylerinizi o tarihlerde alırsanız hem azalacaktır hemde daha geç çıkacaktır deneyin görün
O tarihler dışında yapılan epilasyonlar boşuna yapılmış oluyor yani kısa zamanda tekrar çıkıyor o zaman
ilginç
canısı ne kadar dogru bılmem ama tuy dokucu kremlerın ıcındekı bır madde erkan doguma neden oluyormus - rahım kaslarımın gevsemesıne sebep olabılıyormus ALLAH korsuun bende burda bıyerde okudum sımdı tam hatırlamıyorum - ben dun gıttım agdaya doktoruma sordum zaten herhangı bır sorun olmaz dedı - gıttım mıs gıbıde oldu
Doğrudur valla ne yapcağımı şaşırdım kimisi yasaklıyor kimisi yap diyor bende ağdayı seviyorum terrtemiz miss gibi bende soriyimde doktoruma ona göre devam ederim sağol hayatım
Hamam otu diye bişi varmış bilen ya da yapan varmı
Sağol canım kökten almayıp jilet gibi yapıyorsa bi anlamı yok ben bulamıycam bi çözüm sanırım jilete devam artıkArkadaşım yapıyodu canım sürüyo onu kılları kırıyo jilet gibi yapıyo kökten almıyo döküyo aktarlarda satılıyo
Sağol canım kökten almayıp jilet gibi yapıyorsa bi anlamı yok ben bulamıycam bi çözüm sanırım jilete devam artık![]()
Ağda yapamıyorum yara oluyor resmen jilet mahvetti dediğin gibi çoğaldı ve kalınlaştı kendimi kötü hissediyorum artık neyse böyle gitcek sanırım doğal bi çözüm bulana kadarHayatım iyice araştırmak lazım jilet tüyleri çok çoğaltıyo bem kullanım jilet iyice çıktı kötü oldu doktorlara danışmak lazım soğuk ağdara iyi ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum :-(