Hamilelikte agır kovid

Ramtam

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
18
3
1
36
Merhaba arkadaşlar resmen kabusum oldu çok tedirginim hamile iken aşı olduğu halde kovid olup ağır geciren ya da çevresinde olumsuz haberler duyan var mi

Ben asisizdim bir kac hafta once gecirdim.Cok fazla sirt agrisi oldu ama katlanilmayacak gibi degildi.Bide siddetli mide bulantisi kusma 10 gun boyunca ac kaldim ictigim suyu bile kusuyordum.Cok sukur atlattim D vit. C vit. birde caydanliktan cikan buhari icimr cekiyordum.Doktor 4 saatte bir parol vermisti ama brn bebise zarari olmasin diye sadece yatarken ictim

Merhaba arkadaşlar resmen kabusum oldu çok tedirginim hamile iken aşı olduğu halde kovid olup ağır geciren ya da çevresinde olumsuz haberler duyan var mi
Bu konu benim de çok kafama takılıyor. Aşısı olup da kapanların hafif geçirdiğini okudum hep. Bu sebeple inşallah kapmayız ancak kaparsam da hafif atlatırım diye umuyorum.

Insallah vallahi 3 doz sinovac oldum panikten ve alerji korkusundan biontech yaptiramadim hamileler ile ilgili bütün haberleri okudum kendi kendime iyice baskı yaptım gece uyuyamıyorum tam uykuya dalarken atak geliyor ölüyorm diye fırlıyorm bitmiyor biteceği de yok kafam allak bullak

Kaç haftalik gebesiniz acaba son üç ay çok riskli hep okuduklarım Rabbım hepimizi korusun sağlıcakla hayırla yavrularımız kavuşmayı nasip eylesin insallah

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…