Hamilelikte ağız kokusu

Siljyah

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
510
5
318
Arkadaşlar merhaba;

Benim bir sorum olacak belki yaşayanınız vardır dişimi fırçalamam rağmen özellikle gece gün içinde de ara hep bir ağız kokusu,kuruması oluyor.Bunun sebebini ve çözümünü bilen var mıdır acaba şimdiden teşekkürler

canım değişen hormonlarla da alakalı oluyor eğer ilaç kullanıyorsan onlara bağlı da olabiliyor.bol bol su tüket ki ağzın kurumasın.kuru ağız içi bakteri ürettiği için zaten koku yapar.dikkat edersen geceleri ağız kapalı ve kuru kaldığı için sabahları ağız kokusu olur normal olarak.eğer gündüz de devam ediyorsa yanında sürekli su taşı.eğer hala geçmiyorsa ya boğaz enfeksiyonu ya da çürük bir diş olabilir.biliyorsun hamileelikte kalsiyum bebeğe geçtiği için diş hastalıkları çok oluyor.

çözümünü bilmem ama hamile kaldıgımdan berı aynı sorunu bende yasıyorum bıraz katlanacaz artık ne yapalım...

teşekkürler:) artık daha sık sık dıiş fırçalayarak halledeceğim diye düşünüyorum su zaten eksik etmiyorum yanımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…